Как да разберете за опасните болести по дата на раждане и номер на апартамента

23104
Как да разберете за опасните болести по дата на раждане и номер на апартамента
Снимка: iStock

Нумеролозите са сигурни, че животът ни се влияе не само от околната среда, определени събития, които се случват, но и от числата, които присъстват навсякъде. Такива са: дата на раждане, номер на банкова карта, номер на паспорт и дори номер на апартамент. Последното, в комбинация с датата на раждане, дори може да посочи какви заболявания ви очакват.

Нумеролозите са убедени, че числата, присъстващи в живота ни, могат както да привлекат късмет към съдбата на човек, така и да ѝ повлияят негативно.

За да получите здравна прогноза, първо трябва да съберете всички числа в датата на раждане. Например 3 януари 2010 г. 0+3+0+1+2+0+1+0= 7. След това трябва да съберете всички цифри на номера на вашия апартамент. Например 10. 1+0=1. Номерът на вашето раждане се добавя към номера на апартамента. 7+1=8. Търсим желания код по-долу в описанието.

Едно

Ако получите такъв номер, тогава животът ви е пълен с радост и забавление. Вие сте в добро физическо здраве, но имате предразположение към сърдечно-съдови заболявания. Ето, защо по време на периоди на магнитни бури ще се чувствате зле.

Две

Казват, че физическото и психическото ви здраве зависи от емоционалното ви състояние. Когато депресията ви завладее, вашето благополучие ще се влоши, а в момента на духовно издигане ще се подобри. Две също подчинява вътрешните ритми на тялото на ритмите на луната. Следователно, на нарастващата луна усещате прилив на сила и енергия, а преди новолуние - спад. Наред с това имате предразположение към нервни заболявания и заболявания на стомашно-чревния тракт.

Какво иска да ви каже Вселената, ако постоянно виждате тези числа

Виждали ли сте някога повтарящи се поредици от числа отново и отново, като 222 или 333? Или сте чували, че да видите 11:11 на часовника...

Три

Ако сте на тройка, имате много енергия. Понякога обаче желанието да направите всичко наведнъж само ви съсипва и допринася за прихващането на болести от други хора. Ето защо, за да укрепите имунитета е необходимо да научите изкуството на приятелския разговор.

Четири

Тези, които са получили четворка, трябва да се грижат повече за здравето си. В тялото често се появяват възпалителни процеси, но, за щастие, те не преминават в хронична форма.

Пет

Kaкво означават числата в съня?

От векове предците ни се опитват да разгадаят мистериите на сънищата. Особен интерес представляват числата, които сънуваме. Оказа се, ч...

Пет означава, че имате предразположеност към пълнота и емоционални изблици по време на магнитни бури. Трябва да се научите да се контролирате.

Шест

Ако сте хвърлили шестица, вашето физическо здраве е пряко свързано с хранителните ви навици. Ако спрете да следите диетата си, е възможно да възникнат проблеми.

Седем

Седем в нумерологията е числото на стабилността. Благодарение на нея изхвърляте всичко ненужно, което пречи на вътрешната ви хармония. Освен това номерът не ви позволява да разпръснете силата и енергията си и да концентрирате мислите си, върху конкретен проблем. Ако загубите душевното си равновесие ще изчезне и физическото.

Какво е значението на ЧИСЛАТА според Фън Шуй

Във Фън Шуй се практикуват няколко различни подхода по отношение тълкуването на числата. Стойността на числата в термините на класическ...

Осем

Осем е броят на изненадите. Най-вероятно животът ви е толкова непредсказуем, че сърцето не може да го издържи. Понякога тези хора имат аритмия.

Девет

Физическото здраве на човек под влиянието на деветте определя водния обмен. Именно способността да намирате контакт с природата ще ви помогне да избегнете болести и винаги да сте изпълнени с енергия.

Бъдете здрави и в отлична форма!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com