Как да разпознаем жена, останала дълго време без мъж

24378
Как да разпознаем жена, останала дълго време без мъж
Снимка: https://pixabay.com

Самотните жени не са рядкост в днешно време. За съжаление, разводите и разделите се увеличават за сметка на успешните бракове и стабилните връзки. Доста семейства страдат, когато се разпаднат, но понякога е по-добре двама души да са разделени, отколкото постоянно да се карат. Конфликтите оказват влияние и върху децата им, които не живеят щастливо в подобна обстановка. Има жени, които остават дълго време сами след тежкия развод. А има и такива, които въобще не стигат до брак. Някои от тях ги сполетява вечно одумваната участ – „стара мома“.

Има начин да се забележи кога една жена не се е докосвала дълго време до мъж. Въпреки че тя се опитва да прикрие своята съдба, човек винаги може да се вгледате в нейният тъжен поглед и да разбере по настроението ѝ, че не е доволна от живота си и че и липсва мъжкото внимание, мъжките ласки и любовта на мъжа.

Има 5 показателя, по които можете да познаете самотната жена.

Кога жена отива в чужди мъжки ръце

Една житейска истина, събрана в кратка повест. Прочетете. – Жената, сине, отива в чужди мъжки ръце, кога сърцето ти й е далече, ...

1. В магазина купува само най-необходимото

Когато видите, че в количката на жената има само няколко неща, нужни за оцеляването й, вероятността тя да е сама е доста голяма. На практика тя няма за кого да готви и купува храна. Купува само най-необходимото, колкото да не се развали. Често в кошничката или количката й се срещат полуфабрикати или храна от топлия щанд на магазина. Такъв тип жена няма желание да готви ястия, просто защото знае, че няма кой да ги яде. Може би ви звучи тъжно, но такъв тип жени се срещат все по-често. Някои от тях са останали за кратко сами, а за други това се превръща във всекидневие и начин на живот. Ако такава жена няма пръстен на ръката и е с празна торба, вероятността да е претърпяла развод, раздяла или нещо друго е доста голяма.

2. Тази жена не се нуждае от помощ

Когато е натоварена с нещо тежко, тя е свикнала да си го носи сама. Не гледа умолително за помощ към някой мъж, а се стреми да се оправи сама. У дома е свикнала да си поправя самичка развалените неща, доколкото това е възможно, а ако закъса, звъни на някоя фирма за помощ без да се отчайва. Ако успее да поправи нещо съвсем сама, тя изпитва истинска гордост от себе си, но този навик е вреден, тъй като по този начин тя осъзнава, че може да живее и без мъжко присъствие, а това удължава самотата ѝ.

3. Самотната жена обича клюки и интриги

Ако правиш някое от тези 7 неща - ти си силна жена

Въпреки всички рани, тя запазва достойнството си. Усмивката й кара сърцата ни да бият по-бързо. Тази жена е вдъхновяваща, възхитена. То...

Понеже дълго време е сама, тя е длъжна да запълва по някакъв начин скуката. Когато няма нещо интересно като новини, тя се отдава на четене на книги, но когато това й омръзне, тя започва да си вре носа в живота на приятели и познати. С течение на времето започва да разпространява клюки, като гледа отблизо интимният живот на другите. Такова поведение често й докарва конфликтни ситуации и омраза, но тя дори не се страхува от това и продължава да го прави. Понеже е самотна, умишлена иска да бъде център на вниманието. Затова ако я наричат клюкарка, тя въобще не се трогва от това.

4. Тя се държи дръпнато в мъжка компания

Ако жената е била наранена от някой мъж, тя много трудно се доверява на друг. Предателството и разочарованието й тежат като камък на врата. Затова никак не е чудно, че тя предпочита да не общува с мъже. Ако попадне случайно в мъжко обкръжение, тя избягва да си говори с някой от тях, освен ако не е наложително. По този начин показва своето нежелание за обвързване. Всичко това го прави от страх да не претърпи поредното разочарование, т.е. тя го прави донякъде подсъзнателно.

5. Ако някоя нейна позната двойка претърпи раздяла, тя се радва

Когато научи, че някоя нейна приятелка след дълъг брак или връзка е решила да се раздели, самотната жена изпитва удоволствие от този факт. Тя дори не го крие, а обикновено започва да злорадства и да казва на своите приятелки, че въобще не е чудно, че се стигнало до тук. Тя е решена да докаже своята теза, че е по-добре жената да е сама, отколкото да е зле придружена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com