Как да се обличаме, за да изглеждаме по-високи?

1970
Как да се обличаме, за да изглеждаме по-високи?
Снимка: iStock/Guliver

Някои дни просто искаме да изглеждаме по най-добрия начин и нашите дрехи очевидно са огромна част от това. Но това, което може би не знаете е, че дрехите и техниките за оформяне могат да ви научат как да изглеждате по-високи и по-стройни.

Тази публикация не е за диети или за подкрепа на култура, която възхвалява слабия тип тяло. По-скоро взема формата на тялото ви и дрехите и ви дава най-ласкателните вдъхновения за облекло и съвети за стил.

Използвам тези съвети доста редовно, но нека не забравяме, че има дни, в които нашите тоалети просто няма да бъдат достойни за снимка и това също е добре. Така че преди да ви науча как да се обличате, за да изглеждате стройни и високи, нека се приемем точно какви сме всеки ден.

Вечните модни съвети от прочути дизайнери

Искам да изглеждам по-висок и по-слаб, това добре ли е?

Да, абсолютно! Точно както гримът подобрява естествената ви красота, следните съвети за стил ще подобрят стила и формата на тялото ви. Не подкрепям отслабването, модните диети. Това са техники за оформяне, които ще ви осигурят рационализиран външен вид, който подчертава най-добрите ви качества и ви предпазва от допускане на модни грешки, които ви състаряват или не ви харесват. Гледайте на тези съвети като на надграждане на естествената ви фигура и като на допълнителна увереност, а не като на някаква измамна практика. И дори ако не искате да се обличате специално така, че да изглеждате високи и слаби, тези съвети ще ви помогнат да подобрите стила си, като подчертаете най-добрите си черти и избягвате дребни пропорции.

1. Носете токчета

Нека първо започнем с лесна стъпка! Искате ли да изглеждате по-високи? Страхотно, обуйте чифт токчета. Да! Но честно казано, носенето на токчета не само ви прави по-високи. Освен това помага да добавите малко дължина към по-ниските ви пропорции, което ви кара да изглеждате по-високи. 

Голите токчета също са чудесен вариант, защото карат краката ви да изглеждат безкрайни и наистина изпъват долната половина на тялото ви. Друго страхотно нещо при токчетата е, че те често помагат на стойката ви, така че да стоите по-изправени, което също ви помага да изглеждате високи и стройни.

Най-актуалните модни съвети за момичета през пролетта

2. Добавете колан, за да подчертаете талията си

Ще разгледаме кое долнище е най-добро, за да изглеждате по-високи и по-тънки, но почти всяка форма на тялото може да се възползва от добавянето на тънък колан, за да подчертаете талията си. Добавянето на визуален знак за фокусиране на облеклото ви помага да привлечете вниманието на хората към талията ви, което издължава краката ви, придава дефиниция на облеклото ви и ви кара да изглеждате по-стройни, като добавя акцент към тази по-тънка част от тялото ви. За да работи този стилизиращ съвет най-добре, изберете тесен или тънък колан. Широкият колан може да промени пропорциите ви или да направи талията ви да изглежда по-дебела, отколкото е естествено.

3. Скъсени топове или якета

Когато се обличате, за да изглеждате по-високи и по-слаби, всичко което трябва да направите е краката ви да изглеждат дълги, а горната част на тялото ви да изглежда дребна. Така че изрязаните топове и изрязаните якета ще бъдат огромно предимство. Това не означава, че трябва да покажете корема си. Изрязаният топ може също да се съчетае с чифт панталони с висока талия, за да избегнете показването на кожата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com