Как да си направим магична лунна вода, която сбъдва желания?

15708
Как да си направим магична лунна вода, която сбъдва желания?
Снимка: iStock

Интересувате ли се от лунна вода? Водата, заредена под Луната, може да придобие магически и енергийни свойства. Вещиците и духовните водачи използват лунна вода за лечение чрез енергия, извършване на ритуали и пречистване на кристали. В тази статия ще можете да разберете как да приготвите и използвате лунна вода.

1.     Напълнете прозрачен стъклен съд с вода - Идеални са буркани или други стъклени съдове с капак. Цветните или оцветени контейнери могат да предотвратят навлизането на енергия във водата, но видът на контейнера, който използвате, зависи изцяло от вас. Не забравяйте да използвате чиста, безопасна вода, ако планирате да пиете лунна вода.

2.      Добавете кристали, цветя или билки към водата - Това не е задължителна стъпка, но може да даде на водата ви допълнителен тласък на енергия. Когато се зарежда, каквото и да е във водата, освобождава енергия във водата. Вижте екстрите и предимствата:

  • Босилекът добавя просперитет.
  • Розовите листенца добавят красота.
  • Сушената лавандула допринася за релаксация.
  • Цитрусовата кора добавя щастие.
  • Аметистът добавя добро намерение. Например вашето намерение може да е „Искам да се освободя  от __“ или „Каня __ в живота си“.

3.     Поставете водата под пряка лунна светлина - През нощта поставете съд с вода, така че лунната светлина да пада върху него. Може би е навън или на перваза на прозореца. Кога ще решите да заредите водата зависи изцяло от вас, но много вещици препоръчват да го правите по време на пълнолуние или лунно събитие като затъмнение.

4.     Фазата на луната и астрологичният сезон ще променят енергията на вашата лунна вода - Например, можете да заредите лунна вода на новолуние, ако искате да създадете намерения и желания. Ако навън е облачно, не се притеснявайте! Лунната вода все още може да се зарежда при непряка светлина, но нейните енергийни свойства могат да изчезнат по-бързо.

5.     Оставете водата да се зарежда през нощта -  Вземете за използване водата преди изгрев слънце. Ако вашата заредена лунна вода е изложена на слънчева светлина, нейните свойства бързо ще се променят.

Как да си направим лунна вода, която сбъдва желания

Как може да се използва лунната вода?

- Пийте лунната вода - Замяната на чешмяна или бутилирана вода с лунна вода в ежедневието ви може да ви помогне да се свържете отново с ума, тялото и духа си. Вие не само поглъщате чистата енергия на луната, но и интернализирате намерението си. Пригответе чай с лунна вода за духовен тласък. Напълнете тава за кубчета лед с лунна вода, за да направите кубчета лед, които да добавяте към напитки. Преди да пиете, уверете се, че храните, които добавяте към лунната вода, са безопасни за поглъщане.

- Пречистете и заредете вашите кристали - Много магове поставят своите кристали под пълнолуние, за да се презаредят, и същото работи с лунна вода. Хвърлете безопасни за вода кристали като кварц, аметист и цитрин в лунна вода, за да ги напълните с енергията на луната. За разлика от своя слънчев двойник, който освобождава енергия, лунната вода зарежда с енергия.

- Поливайте домашните растения с лунна вода - Това е чудесен начин да дадете допълнителен тласък на вашите растения у дома, когато увяхват. Просто ги поливайте както обикновено, но сменете водата със заредена лунна вода.

- Измийте косата или лицето си с лунна вода - Добавянето и към вашата хигиенна рутина ще ви помогне да се почувствате освежени и енергизирани. Добавете една или повече чаша лунна вода към ваната си, така че всички нейни магически свойства да се абсорбират от тялото ви, когато се къпете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com