Как обичат различните зодии

7622
Как обичат различните зодии
Снимка: Pixabay.com

Овен

Представителите на зодия Овен винаги искат да бъдат номер едно, упорити и директни са. След като завладеят своят избраник, голяма част от тях се втурват към друг. Именно затова за тях е много важно в сферата на романтичните чувства да получават разнообразие и нови изживявания. За да задържите до себе си Овен, трябва да сте изобретателни и креативни.

Телец

Телците са очарователни в компания, умеят да завържат разговор с всеки човек, без значение от професия или интереси. Те преследват своите цели, докато не ги постигнат. Телецът обгражда с внимание и романтични жестове любимия човек. Ужасява се от разделите. Отговорен и стабилен, за него семейството е всичко на този свят. За Телеца секса е много важен, именно затова представителите на зодията са добри любовници.

Близнаци

За Близнаците от огромно значение е обменът на информация. Често са обвинявани, че са повърхностни, но какво всъщност чувстват щом постоянно променят гледната си точка не може да се определи. Те обичат да влизат да преминават в различни роли и да се шегуват. За да е успешна връзката ви с Близнаци трябва да имате общи теми на разговор и да им е интересно с вас. Освен това, трябва да се впускате в общи приключения заедно, защото Близнаците не обичат еднообразието.

Рак

Съжителството с Рак е изтощително, но и прекрасно. Той често сменя настроението си, затова в един момент ще го обожавате, а в друг ще ви изтощи от капризи. Подвластни са на лунната енергия, за тях корените, произхода и родното място за от голямо значение. Въпреки трудностите, ако имате за партньор Рак ще се чувствате ценени и обичани (поне през повечето време).

Лъв

Лъвовете са властни, общителни и емоционални, но и обичат да се чувстват самодостатъчни. При тях всичко е грандиозно, интересно и неповторимо. За да имате успешна връзка с Лъв, трябва да успеете да го накарате да се чувства единствен и да го оценявате, понякога дори е полезно да ги "почесвате зад ухото" или иначе казано - да повдигате егото им. Лъвът ревностно ще ви пази и обича!

Дева

Девите са анализаторите на зодиака, но им е неимоверно трудно да изразяват чувствата си. Те се подлагат на автоцензура и спират собствените си прояви на нежност. Взискателни и перфекционисти са. Девите обаче компенсират не така романтичното си поведение с ежедневна загриженост към своя партньор.

Везни

Везните са най-нежните и мили представители. Те са внимателни и показват силна привързаност към приятелите и близките си. Общуването е важно за тях и ако възникне спор в компания, сред която има представител на Везните, то ще се получи голямо разискване на проблемния въпрос, което признаваме е малко досадно, но ще им го простим, защото иначе са прекрасни!

Скорпион

Скорпионите наистина умеят да изпитват чувства, дълбоки и всепоглъщащи. Те не забравят доброто и лошото, романтиката или униженията. Половинките на тази зодия са наистина обичани и ценени, но не загърбвайте любовта на Скорпион, защото ще се постарае да ви отмъсти. Те са чувствителни и това им се отразява на поведението.

Стрелец

Стрелците са жизнени и весели, предават доброто си настроение на околните. Те са добронамерени и идеалисти, обожават пътуванията и откритията, ако ви харесват приключенията, връзката със Стрелец ще ви допадне. Трябва обаче да приемете тяхната независимост и да не им налагате никакви ограничения, в противен случай рискувате връзката си с представител на зодията.

Козирог

Много усилия костват на Козирога да се отдаде на чувства. Ако той ви каже, че ви обича, значи наистина е така. Покажете му вярност и стабилност, грижете се за него, нека знае, че се борите рамо до рамо с него. Природата на козирога е такава - не му се сърдете. Стига да успеете да достигнете до сърцето им - ща са ви предани.

Водолей

Водолеите са най-нестандартните от зодиака. Изразителни и екстравагантни, независими и изобретателни, те умеят да правят впечатление, където се появят. Обичат да експериментират и търсят, да задълбочават своите познания. Давайте им свобода и не ги ревнувайте, а те ще ви дадат много в замяна.

Риби

Рибите са най-сензитивната зодия, ценят най-много проявата на чувства. Те са нежни, мили и внимателни, опитват се да не нараняват чувствата на другите, състрадателни са. Наложи ли се да действат се изплъзват от отговорностите. Ако открият, че любимия има много недостатъци, то тяхната любов претърпява провал и се втурват да търсят идеалната любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com