Как преодоляваш разделите според зодиакалния си знак?

2399
Как преодоляваш разделите според зодиакалния си знак?
Снимка: iStock/Guliver

На всеки се е случвало поне веднъж  в живота си да е имал връзка, която не е била особено успешна и периодът след края на връзката е бил много тежък за преодоляване. Но вместо да насочите цялата си негативна енергия по негов адрес и да изгорите общите ви снимки, съветваме ви да използвате зодиакалните вибрации и да продължите напред с минимална драма.

Ето как трябва да се справите с една раздялата, според зодията която сте:

Овен

При хората от този зодиакален знак нещата по-бързо се развиват, спрямо при другите зодии. Все пак не трябва да се забравя, че характерното за тях е, че винаги имат те последната дума. Затова, направо си кажете и просто го пуснете да си тръгне...но завинаги!

Телец

Вие никак не обичате промените, така че преодоляването на края на една връзка ще изисква време при вас. Едва когато откриете ново впечатление, чак тогава ще спрете да мислите за него. 

Близнаци

Вашите приятели определено ще имат нужда от голяма почивка, след като се разпадне вашата връзка. Всички са абсолютно наясно, че ще обсъждате с подробни детайли всичко за връзката ви седмици наред в груповия чат - но няма проблем, защото това ще е единствения начин да преодолеете по-лесно раздялата. И вашите приятели го знаят. За това ще бъдат плътно до вас, през цялото това време.

Рак

Раците поддържат емоциите си много строго, затова просто бъдете себе си! Излизайте всяка вечер с вашите приятели, ходете на барове,а когато се приберете в късните часове, спокойно може да си поревете колкото искате. Но все пак, вашето наранено сърце трябва да продължи напред.

Лъв

Пет причини, поради които трябва да се разделите, ако той се съмнява във вас

От него получавате само трохи внимание, а това е пренебрежение към вашето време, към вашата любов. Сякаш всяка вечер ходите на пиеса, к...

Вашият най-добър приятел в тази "бойна" обстановка е шопинг - терапията. Точно сега ви е позволено да напазарувате повечко, така че харчете смело. Не забравяйте да си купите и нещо, което да излекува сърцето си. Самите вие!

Дева

За да успеете да преодолеете най-лесно всичко случило се между вас и партньора ви, опитайте се да положите още по-голяма грижа за вашата особа. В името на промяната всичко е позволено - направете си нова прическа, маникюр, масаж и какво ли още не. Позволено е!

Везни

Имате нужда от истински разговор. Понеже нещата при вас се случват много бързо, най-вероятно вече имате следващ кандидат. Уверете се първо, дали сте готови за тази нова връзка.

Зодии, които се обичат, но рядко остават заедно

Знаете ли какви слабости има всяка от зодиите? Астролозите споделят с нас с представител на кое съзвездие не ви е съдено да бъдете заед...

Скорпион

Интензивни в емоциите си, на Скорпионите им е нужна терапия с говорене, за да разберат къде точно са сбъркали. Така по-лесно ще преодолеят раздялата и ще се настроят лесно за едни нови изживявания.

Стрелец

За Стрелците миналото е "бита карта" - не ги вълнува много о това определено прави живота им по-лесен. Ще продължат напред и едва ли някога ще се обърнат дори и за малко назад. Пътуванията и срещите с нови хора също би им се отразило добре.

Козирог

Защо се провалят връзките ти според зодията

Тъжно е, но е абсолютен факт - всеки от нас си има трески за дялане, както се казва. Единственото нещо, което всеки може да направи сам...

Определено имате нужда от почивка след тежката раздяла и най-вече да се фокусирате върху себе си. Много е важно да отвличате вниманието си - например вложете цялата си енергия в изграждането на кариера. А когато ви повишат във фирмата, благодарете за това на бившия си /разбира се, образно казано/.

Водолей

Всичко след края на връзката ще бъде във ваша полза, защото ще премахнете бившия си партньор от живота ви изобщо. Едва ли някога бихте си позволили да мислите за него отново. 

Риби

Когато се съмнявате, ставате мистични. И започвате да търсите помощ в астрологията, картите и други. Трябва да знаете обаче, че отново ще откриете любовта и ще продължите напред по пътя си. Но с нова и по-истинска любов!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com