Как учи всяка зодия спрямо астрологията?

2456
Как учи всяка зодия спрямо астрологията?
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е време за почивка, но съвсем скоро на вратата ще почука новата учебна година в училищата и университетите.

Нека видим как учи всяка зодия: 

ОВЕН: Физически (кинестетичен)

Овен, винаги сте вярвали твърдо, че единственият начин да се научите е да го направите сами. Винаги, когато някой ви разкаже за собствения си опит, той всъщност не прави нищо за вас. Знаете, че всеки може да има различни преживявания, като прави едно и също нещо, така че единственият начин, който можете да знаете със сигурност, е да го направите сами. Учите най-добре, като използвате физическия стил на обучение. Това означава, че можете да използвате ръцете си (и тялото), за да се изцапате и всъщност да се учите, като правите Дори да не сте в класната стая, харесвате физическото обучение, защото това означава, че трябва да научите за живота от собствения си опит. Няма да седите на дивана в очакване някой да ви разкаже за това в живота ви.

ТЕЛЕЦ: Физически (кинестетичен)

Телец, докосването винаги е било важно за вас, независимо от ситуацията. Смятате, че докосването е много чувствено и важно за учебния процес, защото това означава, че наистина опознавате ситуацията от първа ръка. Независимо дали това е в личния ви живот (с партньор) или в класната стая, вие научавате най-добре, когато можете да запретнете ръкави и да се потопите. Учите най-добре, като използвате физическия стил на обучение. Това е не само начин да запретнете ръкави и да се потопите, но има нещо в допира, което наистина прави траен отпечатък върху мозъка ви. Склонни сте да си припомняте миналото по-добре, когато използвате ръцете си, което е страхотно умение да имате, когато се учите и когато сте с партньор.

БЛИЗНАЦИ: Вербално (езиково)

Близнаци, вие сте известен с това, че сте човекът, който много говори, независимо дали лично или по някакъв начин, но без значение как го правите, обичате да поддържате разговора в движение. Не само това, но обичате да можете да говорите нещата. За вас възможността да преодолеете проблем или ситуация на глас е начин мозъкът ви да свърже всички необходими части заедно. Учите най-добре, използвайки словесния стил на обучение. Това е начин да запазите важна част от личността си непокътната (говорейки), като същевременно все пак имате шанс да се научите. Вече използвате този стил на учене в ежедневието си, но когато дойде време да седнете и да научите, предпочитате да работите нещата устно, вместо на хартия. 

РАК:Логически (математически)

Рак, вие процъфтявате в среди, в които можете да бъдете напълно себе си без преценка. Искате да знаете, че каквато и ситуация да преживеете - в класната стая или в ежедневието си - това е ситуацията, в която ще бъдете възпитавани. Когато се чувствате добре дошли, вие процъфтявате. Тази среда, където можете да се свържете със заобикалящата ви среда, обикновено разчита на интелигентно обучение. Учите най-добре, като използвате логическия стил на обучение. Той включва повече разсъждения от останалите и може да не е толкова креативен, но всичко е да ви оставим да бъдете себе си и да работите нещата по интелигентен начин. Вместо да се опитвате да направите своя процес на обучение цветен и свръх-отгоре, логическото обучение облекчава проблем или ситуация до оголените кости и използва здравия разум.

ЛЪВ: Самотен (вътрешно личен)

Лъв, харесва ти гласът ти да се чува, защото те кара да се чувстваш така, сякаш наистина те оценяват. Когато има твърде много хора, които се опитват да вмъкнат мнението си в ситуация или проблем, за който се предполага, че е свързан само с вас, имате чувството, че се губите сред тълпата. По-скоро бихте предпочели да се справите сами със ситуацията - или поне в индивидуална обстановка. Учите най-добре, като използвате самотния стил на обучение. Работата сам ви дава време наистина да достигнете до себе си и да намерите отговорите, вместо да се налага да разчитате на другите да ви помогнат. Харесва ви да решавате даден проблем като интроспективен процес, защото ви кара да се чувствате така, сякаш наистина се научавате да се доверявате, вместо да споделяте кредита с някой друг.

ДЕВА: Логически (математически)

Дева, винаги си бил човекът, който харесва, когато дадена ситуация е подкрепена от разум. Налагането да се справя с лесно смилаеми проблеми с езика или неприятни думи в класната стая винаги е затруднявало разбирането. По-скоро ще видите ситуация или проблем такъв, какъвто е, вместо да се опитвате да го раздуете с метафори и примери, само за да изглежда по-лесно. Учите най-добре, като използвате логическия стил на обучение. Винаги сте били известни като организиран и ориентиран към детайлите човек, който вижда логиката във всичко, така че логическият стил на обучение е просто практичен. Също така предпочитате стил на учене, който се състои само в процеса и последователността, защото обичате да обработвате едно по едно, докато наистина го разберете, в живота и в класната стая.

ВЕЗНИ: Социални (междуличностни)

Везни, вие сте привлечени ПО малко от всичко в живота, просто защото обичате да имате баланс. Да имате време за приятели и себе си е нещо, което винаги е било важно за вас, защото това означава, че получавате най-доброто от двата свята. Така че, когато става въпрос за учене, обичате да работите сами и с групи, така че да можете да видите проблем или ситуация от двата ъгъла. Учите най-добре, като използвате социалния стил на обучение. Макар че, това означава, че не винаги сте сами, когато обмисляте даден проблем, това също означава, че трябва да решите нещата с другите, което ви харесва. Винаги сте били посредник на приятелите и семейството си, но не можете да посредничите, без да работите с други, нали? Харесва ви да бъдете социален ученик, защото е много по-вълнуващо.

Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Везни до Риби?

Време е да видим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби.  Лунният знак помага да оформите всичките си...

СКОРПИОН: Вербален (езиков)

Скорпион, чувстваш се, че разнообразието е това, което прави живота вълнуващ. Харесва ви личността ви да бъде многоизмерна, защото това означава, че сте подходящ да се справяте с почти всичко, което животът ви хвърля. Въпреки това, когато става въпрос за учене, вие сте склонни да се фокусирате върху някои от най-добрите си качества - просто защото знаете, че работите най-добре, когато играете на силните си страни. Учите най-добре, като използвате визуалния стил на обучение. Вие сте много детайлен човек, който обича всичко да бъде изложено пред вас, преди да се заемете с него, така че работата с визуални елементи изглежда най-смислена за вас. Можете лесно да решите решение, когато можете да го погледнете (буквално) от всички ъгли. Освен това разчитате на доказателство, за да намерите отговор, така че да имате доказателството точно пред вас, помага.

СТРЕЛЕЦ: Физически (кинестетичен)

Стрелец, вие се наслаждавате на приключенията, защото обикновено в крайна сметка ви дава история, която да разкажете на всичките си приятели и семейство. Знаете, че животът си струва да живеете, а не просто да говорите или мислите за него, така че цените да имате опитността, за която някои хора само мечтаят, под колана ви. Същото може да се каже и за ученето; ако не можете първо да се потопите в ситуация или проблем, не се интересувате. Учите най-добре, като използвате физическия стил на обучение. Вие сте практически тип човек, който иска наистина да изпита нещо, което прави този стил на учене точно на вашата улица. Вие също сте задълбочен мислител, който обича да размишлява върху нещата след факта, така че физическото разбиране на нещо ви улеснява да разберете и разберете по-късно.

КОЗИРОГ: Логически (математически)

Кои са кардиналните, фиксирани и променливи знаци в астрологията?

В астрологията знаците се делят на кардинални, фиксирани и променливи. В тази статия ще обясним за различните категории и с какво са ха...

Козирог, вие сте традиционалист във всеки смисъл на думата. Оценявате ситуации, които се основават на логиката, защото това означава, че не е нужно да правите нищо креативно или лудо, за да ги разберете. Що се отнася до ученето, искате целият материал да бъде изложен пред вас възможно най-просто и фактически. Учите най-добре, като използвате логическия стил на обучение. Най-добре ви процъфтява в старомодна класна стая, защото тя допълва вашите силни страни. Знаете, че ако просто насочите ума си към дадена ситуация или проблем по логичен начин, ще можете да намерите логичен отговор - прост като този. Предпочитате да не работите с хора, които учат по различен начин от вас, защото всичко това ви забавя.

ВОДОЛЕЙ: Самотен (интраперсонален)

Водолей, ако животът не е пълен с забавление, тогава не искате да бъдете част от него. Оценявате вълнението и изненадите, които животът ви носи и ако се чувствате по всяко време, сякаш ви омръзва, не се страхувате да разклатите нещата. Освен това, когато усещате, че средата ви се застоява или не е да играете на всички за укрепване наведнъж, вие сте склонни да вървите по своя път. Учите най-добре, като използвате самотния стил на обучение. Не е толкова важно, че трябва да сте сами, за да работите, но много предпочитате да играете по свои правила, вместо по чужди. Искате винаги да бъдете в креативна учебна среда - където всеки има шанс да направи своето, но когато това не се случи, използвате изобретателността си, за да решите собствените си проблеми.

РИБИ: Aural (слухово-музикални)

Риби, вашата креативност ви отвежда много далеч в живота. Знаете, че ако можете да погледнете на света малко по-различно от всички останали, ще намерите решение на проблем или ситуация, за която никой друг още не се е сетил. Обичате да използвате това творчество всеки път, когато опитате нещо ново, защото вече мечтаете за нови начини за учене всеки ден. Учите най-добре, като използвате звуковия стил на обучение. Докато сте склонни да бъдете привлечени и от други стилове на обучение, слуховото обучение отива много по-дълбоко от това за вас. Винаги сте установявали, че музиката е най-емоционалното и специално нещо в живота ви и ако имате шанс да я включите в ученето, вие я прескачате. Смятате, че слушането и мисленето са най-лесните начини за учене.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно