Как влияе кръвната група на секса

30015
Как влияе кръвната група на секса

Японският учен Масахико Нами предложи теория за влиянието на кръвната група върху предпочитанията в спалнята, съобщи БГНЕС.

Притежателите на първа група (0) са пълни със сексуална енергия. Те обичат да експериментират в леглото и буквално да изчерпват своите партньори.

При секс мъжете гледат жената в... лицето

Коя част от женското тяло гледат мъжете по време на секс? Гърдите (малки или големи)? Неее, те участват активно в лябовната игра. Гърба...

Хората с втора група (А) са хладни в любовните отношения. Въпреки липсата на креативност от тяхна страна, техните партньори обикновени са удовлетворени от сексуалния си живот.

Мъжете и жените с трета група (Б) изглеждат тихи и сдържани, и дори малко скучни. Но това не им пречи да са страстни и темпераментни любовници.

Четвъртата група (АБ) е рядка и собствениците на тази кръвна група са секс машини. Имат колекции от секс фантазии, които не смогват да сбъдват. Често се страхуват да не обидят или шокират партньора. Actualno.com ще ви посъветва да не разчитате много на порното като учител, тъй като учени установиха, че порното пречи в кревата.

Редактор: Надежда Иванова

Минимум 20 мин. „предистория”

Жените свързват хубавия секс с дълга любовна игра, докато мъжете гледат по-бързо да преминат към същинската част. Ново проучване разкри...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com