Как всяка зодия преживява развода

8274
Как всяка зодия преживява развода
Снимка: iStock/Guliver

По принцип всеки човек реагира различно при раздяла, но нека погледнем как стоят нещата според астрологията и как всяка зодия реагира на развода.

Овен

Овенът е с инфантилно поведение понякога. Той е упорит като дете и обича да се състезава, дори използва любовта като игра. Той предпочита да изостави, отколкото да бъде изоставен , така че е първият, който инициира раздяла. Тръгва си гордо и без злоба, но бързо съжалява за решенията си.

Телец

Телецът се управлява от Венера. Той е роден Ромео (или Жулиета). Обикновено той трудно влиза във връзка, защото му е трудно да се спре само на един човек. Въпреки това, когато го направи, той се отдава изцяло. Склонен е да създава дългосрочни връзки, бори се за партньорство до самия край . За съжаление раздялата с него има своите последствия. Когато прекратява една връзка го прави безкомпромисно.

Близнаци

Близнаците имат двойствена личност и са променливи като вятъра, тъй като са управлявани от въздуха. Всеки Близнак има две същности, които ще бъдат напълно разкрити по време на раздялата. Когато човек от тази зодия иска да напусне една връзка, обикновено показва тъмната си страна.

Рак

Ракът има твърда черупка – буквално. Под нея крие изключително чувствителена същност. Има нужда от време, за да изгради доверие, така че не му е лесно да влезе в сериозна връзка. Ако това се случи, иска тази любов да трае вечно. Романтичният Рак има искрени чувства и винаги ще се бори за своята половинка. Въпреки това, когато партньорът му разбие сърцето му, поведението му ще се промени за една нощ. Той ще прекъсне всякакви контакти и ще бъде последователен в действията си.

Лъв

7 признака на приближаващ развод

Разводът в днешно време се е приел за съвсем нормално явление и много хора вече не се впечатляват на този семеен разпад, но ако е засег...

Лъвовете обичат да обичат. Огненият им елемент ги движи в любовните им романи. След раздяла, те ще лекуват раните си сред приятели. Най-доброто лекарство за тях са купоните и блясъка в компания.

Дева

Девата се управлява от Меркурий, което прави умовете им аналитични. Обичат да обръщат внимание на детайлите, благодарение на които имат умения за писане и говорене и са перфекционисти в живота. Друго е, когато някой се раздели с Дева – тогава тя започва да показва тъмната страна. Той обсипва бившата си половинка с аргументи, за да се защити и представя доказателства за вината на другия, като сваля отговорността от себе си.

Везни

Управлява се от любовната планета Венера, така че аферите им носят удовлетворение. Когато Везните са изоставени от партньора си, правят всичко по силите си, за да сложи край на връзката в добри отношения. Искат да запазят репутацията си и страхотните си спомени.

Почивка вместо развод: Нов ПОДХОД към решаването на проблема

Според статистиката на семейните психолози 22 % от разведените двойки съжаляват, че са се разделили след известно време. Някои от тях р...

Скорпион

Животът на Скорпиона се основава на трансформация. Той трябва да претърпи символична смърт, за да възкръсне от пепелта и да разпери криле. Раздялата е силен удар за него.

Стрелец

Стрелецът е зодиакален номад, чийто живот е непрекъснато пътуване в търсене на щастие. Ако се почувства контролиран или претоварен, той бързо ще промени посоката на пътя си. Може да изчезне, без да каже нищо.

Козирог

Изключително редки преживявания, които някои хора са имали

Имали ли сте усещането някога, че ви се случва нещо, което е огромна рядкост? Сякаш само вие от целия свят сте попадал в същата ситуаци...

Козирозите се считат за знак на зодиака, който подхожда към любовта без много емоции. Трудно им е да проявяват чувства в една връзка, но са изключително лоялни и грижовни, погълнати от изграждането на общо бъдеще. Раздялата я приемат без драми, като нещо съвсем естествено.

Водолей

Водолеите имат ексцентричен подход към живота. Те се чувстват добре във взаимоотношения, в които партньорът разбира това и им дава свобода да се реализират. Ако обаче не намерят такъв човек, връзката им бързо се разпада. Лекуват разбитото си сърце, като прекарват време с приятели. В същото време те изпадат в луд работохолизъм, който често се възнаграждава с успехи в работата.

Риби

Сърцата на Рибите са изпълнени с емпатия и мъдрост. Когато някой ги нарани, водният знак на зодиака бързо се оттегля, за да не пострада още повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com