Как всяка зодия разбира любовта

61583
Как всяка зодия разбира любовта

Има една известна мисъл, че това, че някой не те обича по начина, по който ти искаш да те обича, не означава в никакъв случай, че не те обича с цялото си сърце. И какво от това?! За що ми е любов, която не ме прави щастлива.

Това, приятели, е първосигнална реакция. Но дали щеше да е такава, ако знаехме как човекът, който споделя живота ни, всъщност възприема и разбира любовта?

Зловещо точно: Вижте какъв сте били в предишния си живот и какъв ще бъдете в следващия

Много често, всеки от нас понякога може да каже, че нещо не му върви в този живот вероятно поради грешки от миналия. Това го правим по ...

Колко лесно би било, ако просто можем да преценим дали сме способни да му дадем това, от което се нуждае. Както и той на нас. Е, астрологията разбира се идва на помощ. Вижте как всяка зодия разбира любовта.

Любовта за Овен

Ако ме обича, означава ще е готов/а на всичко за мен. Проявява ли егоизъм, значи това не е никакъва любов!"

Любовта за Телец

В днешно време ти излиза наистина прекалено скъпо да обичаш. Но все пак - има ли любов, е необходимо да има и даване. Ако не ми дава поне толкова, колкото и аз на него/нея, значи това въобще не е любов.

Защо мъжете зарязват жените според ЗОДИЯТА

Всеки от нас има своите ценности и неща, с които не може да се примири, ако те липсват във връзката му. Мъжете мислят по-различно от же...

Любовта за Близнаци

Любовта е като колата. Тръпката е като бензина. Няма ли бензин, колата не върви. И просто си взимаш нова.

Любовта за Рак

Когато обичаш, е необходимо да оценяваш какво другият е направил за теб и да си му благодарен. Няма ли благодарност, това не е любов.

Любовта за Лъв

5 причини да обожаваш жената според зодията ѝ

Момчета, ако усещате някакво колебание в чувствата към половинките си. Ако сте все още нерешителни относно следващата крачка в отношени...

Любовта е силно оръжие, но все пак не е атомно. Атомното е моята чест. Ако любовта наранява достойнството ми, това означава,че не е моята любов.

Любовта за Дева

Колкото и да ми превъзнасяте любовта, тя също подлежи на анализ!Анализирам и разбирам дали си ме впечатлил/а дотолкова, че да те заобичам. Но, ако си позволяваш да ме критикуваш или да ми заповядваш,вече няма да те обичам.

Любовта за Везни

Всичко е в малките жестове! Ако ме обичаш, значи отвътре ще имаш желание да ги правиш за мен. Ако не, това не е любов.

Луд македонски хороскоп

Македонският език е толкова пъстър и забавен, че няма как нещо казано на него, да не звучи забавно за нас. Това е един нетипичен хороск...

Любовта за Скорпион

Ако обичаш, значи ще си готов на компромиси и ще имаш търпение. Ще ме приемеш такъв/такава, какъвто/каквато съм. Няма ли воля за това, няма и любов.

Любовта за Стрелец

В крайна сметка, любовта е необходимо да ти носи красиви и хубави емоции. Ако не го прави, то това със сигурност не е любов. Но все пак, аз ще ти дам шанс да поправиш нещата, пише "За жената"

Любовта за Козирог

4-те зодии най-големи прелъстители

Всички ние търсим любовта и рано или късно я намираме. Но има хора, които не спират своето търсене, дори след като са я намерили, защот...

В любовта не са важни думите, а действията. Ако не може да оцени моите действия означава,че не заслужава любовта ми. А аз..., аз нямам големи очаквания. Искам просто нормален тон и уважение,нищо повече

Любовта за Водолей

На мен не ми трябва сексуален партньор. Такъв мога всяка вечер да си намирам. Аз искам приятел, на когото мога винаги да разчитам, с когото мога всичко да споделя. Ако няма приятелство, това не е любов.

Любовта за Риби

Любовта е смисълът на живота, затова термин като "безсмислени жертви" няма. Ако има любов, е необходимо да си готов на всичко - да се бориш и да се грижиш за нея. Ако не си готов, товабще въобне е любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно