Каква хазартна личност си според зодията

6647
Каква хазартна личност си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

До каква степен бихте рискували и влекат ли ви хазартните игри? Разберете каква хазартна личност сте според зодията и в кои игри бихте имали успех.

Овен

Вие сте склонни да заложите всичко на една карта, ако вярвате, че тя е печелившата. Изповядвате максимата "Който играе печели" и често се оставяте на инстинкта да ви води. Добри сте в стратегическите игри и постигате завидни успехи в покера.

Телец

Късметът ви спохожда, когато наистина се нуждаете от него. Не харесвате бавните и стратегически игри като покера. Искате в момента, в който заложите да разберете дали печелите или не. Малките печалби ви стимулират да продължите, но успявате да се владеете и спирате в момента, в който усетите, че нещата излизат извън контрол.

Близнаци

При вас рискът е винаги добре премерен и никога не действате прибързано. Разчитате на своята находчивост и интелигентност. Знаете кога да натиснете газта и кога да дръпнете ръчната. Както в живота, така и в хазарта не разчитате само на един вариант и винаги обичате да се застраховате, за да намалите загубите.

Рак

Щастието ви спохожда, когато най-малко очаквате. Предпочитате лотарийните игри и често се случва да сънувате числа, които впоследствие да ви донесат печалба. Спокойната ви натура не предполага към хазартни игри, които приповдигат адреналина. Залагайте на спорт и се доверете на интуицията си.

Лъв

Склонни сте да поемете огромен риск, за да завоювате победата. Далеч сте от "олимпийския принцип" и никога не се включвате само за "участието". Въпреки, че сте изявен индивидуалист постигате успехи в отборните спортове. Избягвайте хазарта, защото трудно понасяте загубите и не можете да се владеете в такива ситуации.

Дева

Вашата находчивост ви помага да взимате правилните решения, когато трябва да се рискува. Рядко се хвърляте с главата напред и обичате стратегическите игри, които изискват не само късмет, но и специални умения. Всяко ваше действие е добре премерено и никога не залагате на случаен принцип. Рулетката и спортните състезания са вашите игри.

Везни

За вас всичко е игра и не отдавате голямо значение на загубите. Обичате да рискувате и това често ви носи завидни печалби. Не се увличайте от временните успехи и залагайте разумно.

Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат

Лоялността и взаимното доверие са основата на отношенията за повечето хора. Но има и такива, които трудно се удържат и винаги намират н...

Скорпион

Вие горите във всяка игра. Без значение дали е игра на карти или някакъв спорт. Желанието ви да винаги да побеждавате надделява и често това води до сблъсъци. Рискът е в кръвта ви и понякога е основна причина за вашият провал.

Стрелец

Не умеете да контролирате емоциите си и често реагирате първосигнално. За щастие късметът е на ваша страна и по-често печелите. Бъдете по-търпеливи, когато залагате и избягвайте слот машините.

Козирог

Шест зодиакални знака, които няма да ви подарят подарък

Хората се разделят на тези, които обичат да подаряват подаръци, и тези, които обичат да ги получават. Астролозите посочиха без да се за...

Обичате да залагате на спортни състезания. Честно казано гледате повечето мачове само, защото сте заложили на някой от тях. Рядко рискувате и предпочитате да играете на сигурно.

Водолей

Всичко бързо ви омръзва и понякога предприемате глупави рискове само за разнообразие. Обичате да търсите изненадата и в немалко случаи тя ви носи успех. Предпочитате да залагате в реално време на спортни състезания, за да увеличите тръпката.

Риби

Лесно се подавате на изкушенията и по-добре стойте далеч от казината. В търсене на лесният път към парите предприемате необмислени рискове. Острият ви ум и силно развитата интуиция ви дават предимство в игрите с карти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com