Какви приятели са различните знаци

3844
Какви приятели са различните знаци
Снимка: iStock/Guliver

Ето някои забавни черти на зодиакалните знаци, които ще ви бъдат полезни при общуването с тях.

За съчувствие не се обръщайте към Скорпиона, той няма да ви разбере, само ще загубите уважението му. Много по-полезно е да му стоварите своите проблеми. Той винаги има свои големи проблеми и решавайки своите, ще реши вашите, без да я забележи. За да ридаете на нечие рамо, отидете при Рака.

Кои са най-верните ви приятели, според зодиите

„Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я запее дори, когато си я забравил.” - Дейв Бари Представи...

Когато ви омръзне да проливате сълзи, отидете на лунапарк. Най-добрата компания за там са Стрелец, Овен, Лъв, Близнаци... Препоръчително е да вземете и Дева. Вашето забавление трябва да бъде под контрол. Стрелецът със сигурност ще го загубите по пътя. По пътя ще срещне добър бар и в него добър приятел от детството.

С голяма радост Близнаците ще присъстват на това парти, ще се забавляват с цялото си сърце, но скоро ще си тръгнат, защото той има ще десетина партита, няколко кино посещения, дузина бизнес срещи и няколко телефонни разговора. Дева, Лъв и Овен ще продължат да се забавляват... Вярно е, че не за дълго, Овенът скоро ще бъде разкритикуван от Девата, тъй като сред тази оргия тя е единствената, която прави всичко правилно.

Когато ви омръзне да наблюдавате целия този хаос, преминете към Риби, Водолей и Везни. С тях идете на културно събитие: театър, музей, художествена изложба. Със сигурност Дева ще се присъедини към вашата компания, за да даде изчерпателна критика за видяното.

Наберете телефона на гостоприемния Рак, той е първокласен готвач. Освен това, винаги се радва на хранещите се.

Топ 3 най-приятелските зодиакални знаци

Всички имаме щастието да сме заобиколени с добри приятели. Някои са ни по-доверени, а други са с нас само за компания "на маса" и знаем...

Винаги, когато имате нужда от някой лев, потърсете Стрелеца, той току-що се е върнал от чужбина, винаги има куп идеи. Срещата с Близнаци е полезна, многобройните му връзки са на ваше разположение. От правна гледна точка Водолей и Козирог ще ви заковат. И за да изпълните идеите си, отидете при Дева... Вероятно е след тези усилия да се събудите като милионер в обятията на Девата. Между другото, статистиката твърди, че повечето милионери са Деви.

Ако ви намушкат  нож, направете консултация с Рак или Телец, те имат лекарски кабинет. От тях ще излезете с диагноза, списък с лекарства и телефонни номера на дузина проверени лекари.

За оформяне на творчески съюз е създаден Водолея, той изпреварва всички в творчеството. Рибите също могат да се включат с фантазията си. За критика и хумор потърсете Лъва. Везните ще намекват за плагиатство.

Ако някога се замислите защо не можете да се сприятелите с някой човек, защо хората възприемат вашите действия по съвсем различни начини, тогава не забравяйте, че има връзка между поведението на човека и неговия характер, което зависи не на последно място от зодиакалния знак.

Най-добрите цитати за приятелството

Приятелите са най-ценното нещо на света. Те са винаги до нас в трудните моменти и ни подкрепят в нашите начинания, можем да ги питаме з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com