Какво да подарим, когато отиваме на гости

9792
Какво да подарим, когато отиваме на гости
Снимка: iStock/Guliver

Да отидем на гости или посрещнем такива определено е приятно събитие, което може да ни донесе само радост и приятни емоции. Когато сме канени обаче често се питаме какво да занесем на домакините. Не е никак удобно да отидем с празни ръце, а това дори може да ги засегне и да си помислят, че не са толкова важни за нас. Със сигурност не искате това. Ето защо в следващите редове ще научите някои лесно приложими идеи за подарък, когато отиваме на гости.

·        Бутилка вино – изключително стилен и достъпен подарък. Можете да поднесете червено, бяло или розе. Определено няма как да сбъркате с него, тъй като почти всички хора обичат вино, а ако приятелите ви не – то със сигурност ще го знаете. Не се плашете от думата „бутиково“. Добрите магазини за вина винаги предлагат и по-бюджетни вариант, но с високо качество.

Защо не се подаряват часовници?

Навярно сте чували, че някои предмети са неподходящи за подарък. Поверието гласи, че нож, празно портмоне, сапун и часовник не се подар...

·        Свежи цветя – ако домакините ви са любители на цветята, чудесна идея е да поднесете свеж букет или пък малко цвете в саксия. Така домакинята ще може да си го отгледа и да остане приятен спомен от прекараното време заедно.

·        Кутия с хубави шоколадови бонбони – веки обича шоколад и бонбони. Затова вземете хубава кутия, която ще зарадва домакините ви. Можете да се отбиете до първокласен магазин за шоколадови изделия. Тук правилото за виното важи с пълна сила. В такива магазини отново можете да откриете по-бюджетни варианти с високо качество.

·        Домашно приготвено сладко – оригинален подарък, който определено ще бъде оценен, особено ако вие сте го направили. Украсете капачката с панделка и сте готови.

·        Ароматни свещи – те ще декорират дома на вашите приятели, но това е един мил жест, за който ще сещат всеки път, когато запалят свещта. Самата свещ носи уют и подобрява настроението.

Какво символизират подаръците - научете скритото им послание

Размишлявайки върху вековния въпрос "Какво да подаря?" запомнете веднъж завинаги, че това какво символизират подаръците има определяща ...

·        Готварска книга – подходящ подарък за домакините, които знаят, че запалени по кулинарството и биха го оценили.

·        Дъска за сирена – оригинален подарък за любителите на хубавата кухня и изискания вкус. Можете да добавите и няколко сирена или сушени плодове.

·        За малките членове на семейството – истински ще трогнете домакините, ако вземете нещо и за децата им. Изберете подходяща игра, нещо за рисуване или друга креативна дейност. Така ще имат с какво да се занимават, а и със сигурност ще изградите добри взаимоотношения с децата. Ако имате свои или предстои това да се случи, поне знаете, че те ще имат едни верни приятели. Всички знаем, че приятелствата от детството са вечни, но те започват с родителите и отношението, което показват към другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Животът ви е все по-объркан? 4 признака, че Вселената ви изпитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com