Какво животно си според индианския хороскоп

6843
Какво животно си според индианския хороскоп
Снимка: Pixabay.com

Старите хороскопи носят много смисъл и познават в дълбочина събития и какви сме в същността си. Ето защо днес сме ви подготвили древен индиански хороскоп, които съществува повече от 5000 години и се различава от обикновения астрологически ред, съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди.

Можете да определите вашето животно, според това кога сте родени. Това са 12-те животни от индианския хороскоп и ето как те определят личностната характеристика на човек. Ще се учудите наистина колко е точен!

Видра (20.01-18.02)

Хората, които са родени под знака на видрата, са много търпеливи, упорити и дисциплинирани. Техните таланти винаги са съчетани с амбиции и са трудолюбиви служители. Те мразят неуважението и лукавите хора, защото самите те са много лоялни. Техният щастлив ден е вторник, а числото е 19. Късметлийският цвят е лилав, така че е важно да го добавите към интериора и гардероба.

Вълк (19.02-20.03)

Тези хора са много независими и искат да бъдат сами, въпреки че сами са семейни типове. Те просто се нуждаят от лично пространство за размисъл. Те са честни и щедри. Винаги се стремят към успех, но не прибягват до трикове и измами. Не могат да понасят арогантността и мошеничеството при другите хора. За техен добър ден се счита четвъртък, а щастливото число е 3. Късмет носи червеният цвят.

Сокол (21.03-19.04)

Ключовите особености на характера на хората, които са придружени от духа на сокола, са решимост, сила на волята и остроумие. Оживлението на ума им е завладяващо. Те са много трудолюбиви и енергични. Лесно е да вземете няколко случая наведнъж и да доведете всичко до края. Мразят мудни и мързеливи хора. За щастие числото е 21, а денят е петък. Черният цвят носи добър късмет.

Елен (21.05-20.06)

Основните характеристики: жизненост, мобилност и бдителност. Това са много рискови хора. Те са решителни и смели. Често достигат големи височини в кариерата, в крайна сметка са свикнали да действат бързо. Малко по-бързо. При общ език с тях няма как да попаднете на завистливи и презрителни хора, както и лъжци. Техният щастлив ден е вторник, а с номер 11 имат много добри моменти. Успехът привлича бяло.

Кълвач (21.06-21.07)

Хората, които са водени от кълвач в живота, са много внимателни и имат добра интуиция. Те имат отлични аналитични умения и са добри психолози. Тези хора са много целенасочени и упорити. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите, но никога не оставят външни хора в техния вътрешен свят. Те не признават неуважение към личността си и лъжата. Късметлийски ден е неделя. Успех носи номер 29. Струва си да се обърне внимание на цвета на бордо и всички нюанси на червено.

Сьомга (22.07-21.08)

Родени в този период, хората винаги са в крак с времето и имат деликатен вкус. Те са творчески, умни и хитри. Те могат да постигнат висоти в бизнеса и политиката, защото лесно могат да намерят език с други хора и могат да повлияят на мислите им. Те не обичат реда по принцип и световните проблеми. Техният благоприятен ден е петък, а късмет им носи числото 6. За да привлекат щастие, трябва да се заобиколят с тюркоазен цвят.

Мечка (22.08-21.09)

Сред силните страни на тези хора може да се определи яснота и смелост. Те са страстни, жестоки и много самолюбиви. Те работят усилено, но също така и са много мързеливи. За тях няма златна среда. Доста придирчиви и взискателни към останалите. Най-добрите решения мечките вземат в понеделник. Щастливият им номер е 23, а щастливият им цвят е оранжев.

Врана (22.09-22.10)

Враната е знак на хората със силно чувство за хумор, острота на ума и постоянство. Те са много честни и разбират другите с половин дума. Достатъчно щедри, но не и разточителни. Те винаги се опитват да печелят повече и да внасят всичко в къщата. Те няма да намерят общ език с хора, които обичат драмите и дребнавостите. Също така мразят, когато към тях се поставят високи изисквания. Най-благоприятният ден е събота. Числото на късмета е 14. Най-подходящият цвят е синьо и всичките му нюанси.

Змия (23.10-22.11)

Мъдростта, решителността и страстта са това, което змията дава на хората, родени под нейната защита. Всяка стъпка е много внимателна, въпреки че те действат много бързо. Те са достатъчно мобилни и се приспособяват лесно към новите обстоятелства. Те мразят неприличните и груби хора. Един добър ден за нови постижения е сряда, а числото е 9. Най-подходящият цвят е зелен.

Сова (23.11-21.12)

Совите са много тайнствени и са много очарователни. Тези хора са амбициозни и силни. Винаги мислят много, преди да вземат важно решение. Малко бавно. Те мразят клюките и никога не участват в различни интриги. Много семейни и пестеливи. Успех привлича кафявия цвят. Благоприятният ден е петък, а числото е 17.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com