Какво крият дълбоко в себе си представителите на различните зодии?

8337
Какво крият дълбоко в себе си представителите на различните зодии?
Снимка: StockSnap / Pixabay

Астрологията не набляга на скритите особености в поведението на хората според техните зодиакални знаци. Ето какво се крие под повърхността на тривиалните зодийни характеристики.

1. Водолей

Водолеите всячески се стараят да внушат на околните колко дистанцирани са емоционално. Но всъщност, те са превъзходни слушатели, мечтаещи за обич и любов, което се опитват да прикриват.

2. Риби

Рибите са чудесни анализатори на хорското поведение - способност, за която не си дават сметка. Така обаче се самоизолират и малцина са тези, които са в състояние да се докоснат до лесно ранимата им същност.

3. Овен

Овните са твърдоглаво убедени в своята правота и защитават позициите се ревниво. Изпитват нужда някои да потвърди правотата им и да ги похвали как добре се справят с всякакви ситуации. От близките си искат да чуят, че те се гордеят с тях и ги обичат.

4. Телец

Телците са отговорни хора, грижовни към близки и приятели. Те ги изслушват внимателно, за да вникват в проблемите им, но понякога се изморяват до толкова, че с мъка се сдържат да не се дистанцират вербално и физически.

Зодиите, които обожават самотата

5. Близнаци

Близнаците обичат близките си и им помагат всячески, но при това не приемат каквито и да са съвети. Да ги поучават те биха приели наглед спокойно, но затаявайки силен гняв в себе си.

6. Рак

Раците са склонни да издигнат семейството си в култ и тогава се съобразяват с чувствата и нуждите на близките си. Ако се почувстват уязвени, то дълбоко се наскърбяват и трайно обидени се затварят в себе си. 

7. Лъв

Лъвовете създават образ, че са непоколебими във всяко отношение – перфектни в работата, грижовни и обичливи в семейството. Зад този образ се крие обаче емоционална ранимост, която те твърдо прикриват.

8. Дева

Девите са перфекционисти и изпипват винаги детайлно нещата, свързани не само непосредствено с тях, но и техните любими близки. При това често проявяват излишна към тях критичност, притискайки ги да дават всичко от себе си.

Кои зодии държат на първо място на свободата си?

9. Везни

Везните са далеч по-чувствителни отколкото се представят пред околните. Държат се уверено, а понякога и наперено, но зад това е скрита гордост и лесна обидчивост. Рядко показват на любимите им близки колко са привързани към тях и колко ги обичат.

10. Скорпион

Зад фасадата на агресивно поведение Скорпионите крият неувереност и лесно пораждана ранимост. Това ги прави да са силно обидчиви, възприемайки винаги нещата твърде лично.

11. Стрелец

Стрелците се клатушкат емоционално, разтърсвани от различни чувства, които не умеят да разберат и изразят. Крият цялата си същност, за да не бъдат наранявани.

12. Козирог

Козирозите не допускат някой да се меси в личния им живот и силно ги дразни да бъдат възприемани като слаби и неможещи личности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com