Какво мразят мъжете у жените според зодиакалния знак

16309
Какво мразят мъжете у жените според зодиакалния знак
Снимка: Pexels

Можете да разберете за предпочитанията на мъжете, като прочетете този любопитен хороскоп. Астролозите стигнаха до извода, че мненията за жените при мъжете се формират под влиянието на зодиакалния знак. Така с помощта на хороскопа можете не само да определите вкусовете на мъжете, но и да разберете какво точно мразят при жените. Нека да разберем какви черти на характера или поведението на нежния пол така дразнят силната половина на човечеството.

Овен

Мъжете Овен не обичат натрапничките, които им се обаждат на всеки пет минути и споделят проблемите си. Представителите на тази зодия не могат да понасят онези дами, които усилено се опитват да запълнят времето на Овена само със себе си. Мъжете от това съзвездие се вбесяват, когато се прави опит да ги контролират или им се забранява да правят нещо.

Телец

Телецът е ядосан от небрежните и недодялани жени. За тях е важно партньорката им винаги да изглежда страхотно и в същото време да има време да поддържа къщата в ред. Дори мъжете от това съзвездие се дразнят от жени, които изобщо не знаят как да готвят.

Близнаци

Близнаците се дразнят от мълчаливите жени. Самите мъже от тази зодия винаги са щастливи да говорят за това и онова, но ако тяхната спътничка не може да продължи разговора, те бързо губят интерес към нея.

Рак

Мъжете Раци мразят вулгарните и невъзпитани жени. Дразни ги и липсата на интерес към неговите дела от страна на нежния пол. Мъжете от тази зодия са сигурни - ако са станали на грешния крак, то тяхната жена непременно трябва да ги съжали и да ги успокои.

Лъв

Според дамския хороскоп Лъвът се дразни от жени, които са с комплекси и са неуверени в себе си. Те мразят и онези дами, които не ги оценяват и не им правят комплименти. Мъжете от това съзвездие вярват, че жената трябва да възхвалява всичките им действия и няма значение какво ще бъде - повишение или забит нокът.

Дева

Мъжете Деви са бесни, когато една жена преобръща целия им утвърден свят. Дразнят ги немити съдове, бъркотия в къщата и неподреденост.

Везни

Везните не обичат слабите жени. Бягат от тях като от огън. Според женския хороскоп мъжете от това съзвездие се страхуват от отговорност и се стремят да прехвърлят всички въпроси върху крехките рамене на своя спътник.

Топ 3 на зодиите на мъже, с които не може да имате връзка

Дамите, които търсят най-лесния и плавен път към щастливата любов, е препоръчително да избягват обвързване с мъжете от 3 зодии. Според ...

Скорпион

Скорпионите мразят лесно достъпните жени. Дразнят ги и дамите, които се опитват да ги накарат да ревнуват. И последно - Скорпионите се гневят от сълзите и истериите на своята спътничка.

Стрелец

Мъжете Стрелци се вбесяват от ограничени и празноглави млади дами. Ако една жена е чела само буквара през целия си живот, тогава тя бързо ще отегчи Стрелеца. Дори мъжете от това съзвездие се дразнят от твърде големи домакини и прекалено образовани дами. Добре смазаните правила на етикета и постоянните опити за намиране на точната дума в разговор могат да предизвикат кълбовиден рефлекс в Стрелец.

Козирог

7 въпроса, които НЕ трябва да задавате на мъж

Мъжете често са резервирани и потайни. Може би затова жените са любопитни да разберат какво си мислят. Това важи особено за връзките. Т...

Мъжете Козирог не обичат предизвикателно облечените жени. Те не толерират вулгарността и външната достъпност. Също така, според женския хороскоп, клюките и сплетните ги изваждат от равновесие.

Водолей

Представителите на тази зодия мразят онези дами, които ограничават свободата им. Досадно е и когато жените полагат големи грижи за здравето и храненето си. С други думи, Водолеят не обича жените майки, които не им позволяват да стъпят настрани без надзор.

Риби

Мъжете Риби не обичат жените без жар. Те са вбесени от нежния пол, които не се интересуват от нищо, освен от себе си. За Рибите жените без богат вътрешен свят са манекени, които не изискват специално внимание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com