Какво не бива да правим при пълнолуние?

31177
Какво не бива да правим при пълнолуние?
Снимка: iStock/Guliver

В астрологичен план лунните фази започват с новолуние и завършват с пълнолуние, символизиращо края на цикъла и времето, когато се събират семената на нашите действия.

Кулминацията на тази енергия настъпва, когато луната е в своята най-ярка и пълна фаза, на всеки 28 до 30 дни.

Смята се, че всички човешки същества са в съответствие с енергиите на нашия естествен спътник, така че, трябва да сме много внимателни в тази фаза на луната.

НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗБЯГВАТЕ В ДНИТЕ НА ПЪЛНОЛУНИЕ

По-долу ще видите 3 малки неща, които трябва да избягваме да правим през дните на пълнолуние , така че енергията ни да се оптимизира незабавно и да направим всичко по-полезно за нас.

Трябва да имаме предвид, че енергията и емоциите и намеренията са тясно свързани по време на фазата на пълнолуние и можем да я използваме в своя полза или, напротив, да извършим някакво действие, което кара енергията ни да се обърне срещу нас.

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НЯКАКЪВ НОВ ПРОЕКТ:

Винаги си мислим, че моментите в които има толкова много енергия около нас, толкова много информация, която не сме имали преди и толкова много инструменти, които ще използваме, несъзнателно ни тласкат да започнем проекти веднага.

Сега сме в много напрегнат момент, така че започването на проект може да не е много правилно решение, тъй като ще се оставим да бъдем увлечени само от емоции.

Най-добре е да отделите известно време за обмен на идеи с други хора, планиране на различни фази в средносрочен и дългосрочен план и т.н.

Акулите нападат по пълнолуние

Пълнолунието мистериозно влияе върху живата и неживата природа, дори на акулите дълбоко под водата. Проучвания, продължили 50 години, п...

Ако искаме да започнем нов проект, най-доброто време е, когато луната е в нова фаза.

ПРЕКОМЕРНА РЕАКЦИЯ:

Когато говорим за емоциите си, особено когато сме във фаза на пълнолуние, не можем да се сблъскаме със ситуации, на които трябва да реагираме прекалено рязко.

Това ще доведе до много по-интензивни ситуации, които преживяваме и случайно ще предизвика неразбирателство с друг човек.

Най-доброто решение, когато сте изправени пред конфликт с който не знаете как да се справите и той съвпада с пълнолунието, е да се оттеглите от ситуацията на място, където можете да бъдете спокойни и след това да се обърнете към хората, от които имате нужда или правете каквото трябва за да се успокоите.

Пълнолунието влияе на състоянието ни! Ето как!

Научете как пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло. Цикълът на съня ви се променя Как спите, когато има пълнолуние? Вероятно с...

НЕ ВЗЕМАЙТЕ ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ:

Намираме се във време, в което решенията ще се основават основно на емозии, така че трябва да бъдем внимателни и да избягваме вземането на решения, които са от решаващо значение или от голямо значение в живота ни.

Трябва да се опитаме да не се фокусираме или обсебваме върху онези ситуации или емозии, които започват да ни карат да се изнервяме и да губим представа за това, което наистина искаме.

Ето защо най-доброто решение е да запишем онези решения, които трябва да вземем или тези притеснения, които имаме, така че когато пълнолунието отмине, да можем да вземем всички важни решения, без да причиняваме щети, които не можем да възстановим.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно