Какво показва формата на устните за характера на жената

19893
Какво показва формата на устните за характера на жената
Снимка: iStock/Guliver

Психогномистите са установили, че устните са основната  характеристика, която напълно разкрива индивидуалността на човека. С помощта на устни изразяваме мисли, разкривайки характеристиките на нашата личност. Експерти предлагат да погледнете женските устни и да разберете какъв характер крие собственикът на тези устни.

Широки пухкави устни

Пред вас е авантюрист. Ако иска нещо, тогава трябва да получи всичко наведнъж. Не утре, не след месец, а точно сега. Мъжът трябва да следи по-добре нейните действия и думи, за да не пропусне шанса да сбъдне мечтата на тази жена. В противен случай тя ще вземе нещата в свои ръце.

Малки дебели устни

Запознайте се с този много романтичен човек. Прагматизъм и трезво изчисление? Не, тя не знае за това. Тя живее с емоции, от които животът е изпълнен с ярки цветове и има сто пъти повече проблеми от приятелите. Но нейната чувствителност не е лекомислие, а състрадание.

Горната устна е по-малка от долната

Собственикът на тези устни е мистериозна жена, която винаги се откроява от тълпата и знае как да привлече вниманието на другите. От една страна, тя е много ярка и привлекателна и знае как да поддържа имиджа си и да не загуби марката си. Свикнала е с мъжко внимание, без което не може да живее. Ярката й личност се проявява във всичко: в дрехи, характер, усмивка, хобита.

Долната устна е по-малка от горната

Такава жена е роден лидер. Тя знае какво иска и върви последователно към целите си, стъпка по стъпка. Тя знае как да управлява emoziите и да изчислява силата си, което и позволява да доведе плановете си до края. Полутоновете не са за нея: или всичко, или нищо. Самочувствието и гордостта са двигателите, които я тласкат да покорява нови върхове. Тя е родена като лидер, което означава, че целият й живот ще бъде дразнен от плач и мъже със слаба воля, които не знаят защо живеят.

Горна устна с вдлъбнатина

Творческа жена, креативна до краищата на косата си. Тя е роден художник, писател или музикант. Тя се разбира добре с хората, поддържа топли отношения с всички и винаги е в течение на последните новини.

Големи тесни устни

Роден реалист, който планира всичко предварително. Тя не рискува напразно и прави крачка напред само когато е сигурна, че той ще я доведе до победата. Тя е планирала всичко за няколко години предварително и най-малко в живота си обича изненадите и спонтанността. Тя купува подаръци за рожден ден една година предварително, планира лятната ваканция през зимата, а домът и винаги е чист и подреден.

Малки тесни устни

Това е скандална жена. Вътре в него има двигател, който генерира толкова много енергия, че би било достатъчно за захранване на електроцентралата. Луд оптимизъм, необуздан ентусиазъм и вълнение я тласкат към неща, които другите не биха се осмелили да направят. Тя е готова да работи безплатно, само за да докаже на всички, че може да го направи. И изненадващо, резултатът не е важен за нея: тя се наслаждава на самия процес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com