Какво ще донесе ретроградният Меркурий и кои зодии ще засегне

20917
Какво ще донесе ретроградният Меркурий и кои зодии ще засегне
Снимка: iStock/Guliver

Така “любимият” на всички ни Ретрограден Меркурий се завърна на 10 май и ще ни радва с влиянието си до 3 юни. Под знака на Близнаците ще се сблъскаме с някои неуспехи през този период, най-често свързани със социалните контакти и пътуванията. Важно е да си мерим приказките и да внимаваме, тъй като е много вероятно да попаднем в капан на измами. Избягвайте подписването на договори.

Ретроградната фаза на Меркурий започна под влиянието на знака Близнаци, но на 22 май премина под опеката на Телеца. През този период се очаква по-свободно изразяване на мнението, но и разочарования от авторитетни личности. Възможна е появата на стари конфликти от минали връзки.

Със сигурност няма знак, който няма да усети влиянието на ретроградния Меркурий, но няколко зодии ще бъдат най-засегнати. Пригответе психиката си:

Близнаци

Определено това няма да е добър период за Близнаците, възможно е дори да изпаднат в екзистенциална криза, която да започне още преди настъпването на ретроградната фаза.  Важно е да запазите здрав ум и да не позволите на мислите ви да погълнат вашето съществуване, абстрахирайте се от негативизма и се заредете с търпение. Ако нещо ви тревожи, обсъдете го с близките си хора. Вземете си поука от минали случки и се погрижете повече за собственото си благосъстоянието, отколкото за това на другите.

Зодиите които ще открият любовта това лято

Телец

Тъй като след 22 май ретроградният Меркурий вече е под знака на телеца, тези представители също ще бъдат силно засегнати. Влиянието ще се усети най-силно в първи дом - на личността, и във втори дом - на финансовото ви състояние. Време е да се справите с всичко, което до момента сте отлагали. Ще се сблъскате и с много натоварващи хора, които е време да изключите от живота си. Старайте се да не се впускате в много излишни харчове.

Дева

Представителите на този знак също няма да останат небелязани. В дадени моменти дори ще ви се иска да се скриете в някое тайно място и да не се показвате навън. Внимавайте как се държите на публични места. Възможни са противоречиви отношения с близките ви и нестабилност в комуникацията. Помислете внимателно, преди да изричате каквото и да било. Не предприемайте никакви нови действия, а по-скоро се отдайте на почивка.

Предстои много късмет за тези 3 ЗОДИИ през лятото

Риби

Рибите трябва да внимават с отношенията си с близките хора, тъй като ретроградната фаза ще повлияе най-вече на четвъртия им дом - семейството. Обмисляйте внимателно действията си и ще избегнете максимално проблемните ситуации. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com