Какъв човек е идеалната ни сродна душа според зодията

11673
Какъв човек е идеалната ни сродна душа според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Сродната душа е човекът, когото търсим цял живот и се стремим да открием, докато може да се окаже, че той винаги е бил покрай нас. Астролозите казват, че зодиите също могат да спомогнат за откриването на нашата огледална половинка и ако се запознаем по-отблизо с техните личностни характеристики, може да придобием по-ясна представа за това какъв човек е идеалната ни сродна душа. Ето и някои съвети от специалистите:

Овен

Сродната душа на Овена определено трябва да умее да удържа на темпото и настроенията му. Подходящи са представители на знаците Овен, Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци.

Телец

За Телците идеалната сродна душа е тази, която ще посвети времето си на тях и ще внесе романтика в живота им. Лоялни личности от зодиака са Рак, Дева, Козирог и Риби.

Близнаци

Близнаците ще се чувстват най-добре в компанията на човек с чувство за хумор, високо ниво на интелигентност и колоритен характер. Например Водолей, Овен, Лъв или Везни биха привлекли интереса им.

Рак

Раците харесват емпатичните, романтически настроените личности. За тях сродната душа трябва да споделя същите идеали. Такъв може да срещнете в лицето на Скорпиона, Телеца, Девата или Рибите.

Лъв

Лъвовете трябва да намерят сродна душа, която с лекота да умее да поддържа интереса им към тях, да е достатъчно самоуверена и мистериозна. Перфектните знаци тук са Стрелец, Везни, Овен и Близнаци.

Дева

Девите имат нужда от лоялен, прагматичен, изискан, мотивиран и със сложен характер партньор, който едновременно да ги подкрепя, но и да ги държи под напрежение. Такива, разбира се, са Телците, Раците, Скорпионите и Козирозите.

Везни

Представителите на този знак имат нужда от някого, който да им донесе баланс в живота. Сродната им душа трябва да е стабилна и самоуверена личност, каквито са например Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. 

7 знака, че сте намерили своята сродна душа

Как да разберете, че отношението на партньора ви е искрено и да не бъркате за толкова важен житейски въпрос. Ето 7 основни признака. О...

Скорпион

Скорпионите имат нужда от човек, който да подхранва страстта им и да ги предизвиква достатъчно, така че да не им доскучае. Чудесно с тази задача биха се справили Ракът, Девата, Рибите или Козирогът.

Стрелец

Стрелците имат нужда от човек, който ще ги приеме такива каквито са и дори ще пожелае да приключенства с тях, а именно Водолеят, Везната, Лъвът, Овенът.

Козирог

Знаете ли каква е разликата между любовта на живота ви и вашата сродна душа?

Винаги мислим, че сродната душа е същата като любовта на живота на човек. И ако не е така? През целия си живот сме вярвали, че имаме н...

Представителите на този знак имат нужда от също толкова интелигентна, отдадена и стилна личност, колкото тях. Скорпион, Дева, Телец и Риби са перфектната сродна душа за тях.

Водолей

Водолеите имат нужда от добър кулинар с изострено чувство за хумор и свободна душа – точното определение за представителите на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Риби

За Рибите идеалната сродна душа трябва да е творческа личност с емпатична душа, която да удържа на настроенията им. Такива може да откриете при Скорпионите, Девите, Раците и Телците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com