X
 
 

Какъв е мъжът от зодия Овен

6754 0
Какъв е мъжът от зодия Овен
Снимка: iStock/Guliver
Мъжът Овен е секси, не е алчен, дори е щедър. Той е страстен любовник и остроумен разговорник. Обича добрия хумор. Той е авантюрист. Пада си по това да има нещо ново и свежо. Винаги иска да опита възможно най-много в живота. Жените се влюбват в него от пръв поглед. Самият мъж Овен обича жените уникални, мистериозни, красиви и секси. Оценява онези жени, които подкрепят неговите вкусове и желания. Обича комплименти и похвали. Истински приятел, очарователна личност.

Думите „милост” и „доброта” го описват много добре. Той винаги изпълнява обещанията. Понякога е твърде самоуверен и може да защити мнението си, дори и да не е прав. Неговата праволинейност, импулсивност и суетене му създават много проблеми. Никога няма да се откаже, без причина.

Как мъжът Овен обича

Мъжът Овен няма да смени избраницата си. Той просто не знае как да се справи с две жени наведнъж. Любовта му е романтична и вярна. Обичайки, вярва, че това е единственото и последно чувство в живота му. Той обича да флиртува, обича процеса на ухажване и завладяване на жената.

Наслаждавайки се на острото любовно усещане, дава всичко от себе си и без следа. Външно не обича да го показва. Не прощава.

За да се харесате на мъжа Овен, трябва да сте независима, женствена, индивидуална личност и ненатрапчива любовница.

Овен мъж сексуалност

Мъжът Овен притежава сексуалността, която подлудява жените. Той е в състояние да изненада с желанието си за най-забранено в секса и за най-шокиращо проявление. Той може да поиска секс навсякъде и по всяко време. Желанието да научи нещо ново присъства, както през целия му живот, така и при секса. Той се опитва да достави максимално удоволствие в леглото на любимата си. Апетитът на мъжа Овен в секса е просто ненаситен. Овенът е най-добрият сексуален партньор. Партньорката му трябва да е готова да експериментира, да обича секса и да се ангажира с него с пълна отдаденост. Той обича най-горещите думи за любов и похвали по време на секс.

Мъжът Овен като съпруг

10 хубави неща в характера на зодия ОВЕН

Всички знаем, че зодия Овен е доста обсъждана зодия и то рядко с нещо положително. Това не е много справедливо, защото всяка зодия си и...

Ако Овенът се ожени, преди 30-годишна възраст, тогава женската Лъв или женската Стрелец е най-подходяща за него. Малко по-късно ще избере по-малко пламенни жени – като жена зодия Дева или жена Телец. За да се ожени, мъжът Овен няма да мисли дълго време. Той е доста влюбчив, импулсивен и лесно може да се предаде на първия импулс. Не понася лъжите. От първия ден на брачния си живот ще започне да налага правилата си на жена си. Ще взема отношение за дрехи, грим и прическата, както и, с когото и къде да общува. Най-интересното е, че виждайки любовта във всичките си действия, самата съпруга, дори няма да забележи как започва да играе по неговия тон.

Съпругът Овен изисква пълно представяне. На свой ред е верен, грижовен и честен.

Съвети за жени

Ако харесвате мъжа Овен:

Бъдете възможно най-загадъчна;

Как да се справите с трудния характер на мъжа Овен

Той се отличава от останалите мъже със страстта си. Мъжът с този зодиакален знак мрази ревността и завистта. Той с лекота може да према...

Поддържайте разговор за работата винаги;

Красота, интелигентност и благодат са основното за мъжа от зодия Овен;

Бъдете добра домакиня и вярна съпруга;

Женствеността и нежността са вашето първо оръжие;

Трябва и да сте луда лъвица в леглото.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално