Какъв е перфектният подарък за нея според зодията?

6933
Какъв е перфектният подарък за нея според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Най-вероятно търсите идеалния подарък за своята партньорка, майка или друга важна жена в живота ви. Отново зодиите идват на помощ и в следващите редове ще посочим кои са най-подходящите подаръци за нея според зодиакалния ѝ знак.

Овен

Това е огнен знак и жената Овен е много дейна. Поради тази причина ще е добре да вземете карта за фитнес или някакви процедури. Към това можете да добавите спортен комплект, аксесоари за фитнес или нещо друго. Друга добра е идея е да вземете домашно фитнес оборудване. Ако вашата половинка има вече всичко това, то заложете на хубав парфюм, красиви обици или нещо от коприна.

Телец

Най-подходящият партньор според зодията

ОВЕН - ЛъвТози огнен знак е източник на огромна енергия. Винаги сте с неограничен прилив на енергия и правилният партньор трябва да мож...

Това е най-експресивната зодия сред жените и затова тук са подходящи неща, които са фини и носят естетическа наслада. Подходящи са подаръците коприна, сатен, кашмир, хубав парфюм или козметика.

Близнаци

Те обичат нещата, които стимулират тяхното въображение и креативност. Подходящи подаръци са такива, които ги карат да се развиват. Можете да им подарите книга, билет за даден семинар. Ще се зарадват и на нова техника – лаптоп, четец за книги или нещо подобно. Ако сте решили да взимате аксесоари, то нека да са с мъниста или камъни.

Рак

Раците обичат да прекарват времето си у дома. Поради тази причина можете да вземете нещо, което ще допълни семейния им уют. Дамите държат и на външния си вид, така че различни грижи от рода на пластични операции или пък козметика ще са чудесни подаръци.

Лъв

Представителките на тази зодия са изключително взискателни, но знаят как да оценят всеки един специален подарък. Един от най-добрите подаръци са златни бижута, маркови парфюми, дрехи или други.

Никога не подарявайте ТЕЗИ неща на жените, защото ще ги ядосате

Едва ли има човек, който не обича да получава подаръци. Това важи особено за дамите, които биват глезени от техните половинки. На тях в...

Дева

Ако имате приятелка, родена под знака на Девата, то знаете, че тя има структуриран ум. Подходящи подаръци са нещо свързано с работата – нова техника, визитник или чанта. Можете да я зарадвате с хубава дреха или нов аромат.

Везни

Дамите под този знак са изключително стилни. Добре е да се информирате предварително какво харесват. Избягвайте да купувате дрехи, които са крещящи. Да, те са шеметни, но не и прекалено много. Подходящи подаръци са тези, които са свързани с изкуството.

Скорпион

Жената под този знак е много загадъчна и това прави избирането на подарък трудно. Също така така те биха се трогнали от нещо специално, което ги докосва. Можете да подарите вино, книга, кристали или камъни с различна символика.

Какъв е перфектният подарък за него според зодията

Коледа все повече наближава, а ние вече сме направили списък с подаръците, които ще вземем или поне основните неща. Ако обаче сте от хо...

Стрелец

Дамите под този знак обичат да пътуват. Поради тази причина можете да им подарите билет за далечна дестинация. Друга идея е такъв за любима група. Жената Стрелец обича да се развива и надгражда, така че подобни книги или курс ще са чудесен подарък.

Козирог

Както мъжете, така и жените, са прагматици. Подходящ подарък е някой с практическа цел. Можете да вземете шал, декорация за дома или нещо друго, което могат да използват в ежедневието си.

Водолей

Те са интелигентни и творчески настроени личности. Узнайте какви са интересите ѝ за литература или музика. Диск с музика или хубава книга биха били чудесни.

Риби

Рибите са чувствителни натури, за които не е важна финансовата стойност на подаръка, а това, което се крие зад него. Ако успеете да ги докоснете с нещо, което има сантиментална стойност за тях, то ще бъде оценено за цял живот! Те обичат да изучават света и постоянно да мечтаят за красиви места и множество приключения. Подарете им пътуване или ваучер за екстремнно изживяване като скок с бънди или полет с парапланер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...