Какъв е перфектният подарък за всяка зодия за Коледа?

9199
Какъв е перфектният подарък за всяка зодия за Коледа?
Снимка: anncapictures / Pixabay

Коледа идва и е време да помислим какви подаръци ще получат хората от различните зодии. Нашата селекция е съобразена с техните астрологични характеристики. Можем да ви гарантираме, че спрямо Зодиака това, което посочваме тук, определено ще зарадва хората от всяка зодия. Вече техните лични предпочитания могат да направят разликата. Без да се бавим повече, нека видим какво би зарадвало всеки един зодиакален знак: 

Овен

Перфектният подарък за Овен определено е нещо, което да погали егото му. Стилен аксесоар е добра идея. Часовник, портфейл за мъжете, а за дамите нещо като кулие или друго бижу. Можете също така да вземете подаръчни ваучери за тяхна любима марка. 

Телец

Телците са малко специфични, защото имат сходни черти с Овена, но и доста се различават в някои аспекти. За тях бихме препоръчали нещо, което са искали да си купят, но не са го счели за практично. Не ни разбирайте погрешно - те го искат и ще му се радват, просто не са склонни да похарчат пари, защото техните харчове са тясно обвързани с прагматизма им. Вижте дали няма нещо такова - скъпа дреха, книга, аксесоар. Тук рамки няма. 

Най-добрите коледни подаръци, които ще донесат късмет на всяка зодия

Все още не сте решили за подаръците за Нова година? Потърсете съвет от астролози! Звездите ще ви кажат как да зарадвате своите скъпи и ...

Близнаци

Идеалният подарък за Близнаците е нещо, което ще помогне в тяхното личностно развитие. Може да бъде някакъв курс, книга или нещо друго. Например, ако искат да се занимават с фотография, опциите, които имате са фотоапарат, фотографски курсове, книги по темата, аксесоари за фотографи и т.н. 

Рак

Подарете изкуство! Раците ценят изкуството и красивото. За тях перфектен подарък е картина или скулптура. Нещо, на което могат да се наслаждават всеки ден. 

Лъв

Супер идеи за детски подаръци, с които ще накарате хлапетата да ахнат

eMAG провежда Коледна кампания за детски стоки и играчки и Коледна томбола с награди Купихте ли вече подаръците за вашите деца? Ако вс...

Лъвовете ще се радват на нещо, което да им помогне да станат по-добри лидери. Биографична книга на личност, на която се възхищават е страхотна идея за подарък аз тях. 

Дева

Определено подарете нещо, което е свързано с външния им вид. Дали ще е естетична процедура в любим козметичен салон или козметика, която обичат - вземете им това. За мъжете от зодията нещата не са по-различни - неща, които ще ги направят да изглеждат неотразими са добре дошли. 

Везни

Везните обичат красивите неща, но държат да са уникални. Вземете им нещо, което е единствено по рода си. Интересна антика може да бъде перфектен подарък за тях. 

10 ХИТРИНКИ да спестите пари за Коледа и да сте доволни от покупките

Декември е изпълнен с празници и харчовете през този месец са доста солидни. На пазара всяка година излизат все по-нови прекрасни подар...

Скорпион

Скорпионите биха се зарадвали на подарък, който е технологичен - слушалки, гейминг аксесоари, телефон и други подобни неща са идеални за тях. Ако сте група хора, дори може да се обедините около лаптоп или нещо друго за повече пари. 

Стрелец

Пътуване или нещо, което е свързано с пътуване. Ако нямате възможност да подарите екскурзия на Стрелците, то поне им вземете нов куфар, който да бъде с тях на пътешествията. Наистина най-доброто решение е именно пътуване някъде, но в зависимост от техните предпочитания и хобита може да вземете туристическа раница или туристически обувки, плавници, шнорхели и други неща, които допълват техните занимания докато пътуват. 

Козирог

Забавни идеи за коледни подаръци, за които няма да дадем пари

Коледа идва, а времето е много трудно за доста хора. И е нормално да се чувстваме потиснати ако не можем да си позволим. В тази статия...

Подарете изискано преживяване. Дегустация на хубаво вино или уиски, уикенд в някое шато, скъп часовник. Всичко, което има нотка на лукс и елемент на преживяване е прекрасна идея за хората от тази зодия. 

Водолей

Билети за концерт на любим изпълнител. Това е перфектното нещо, с което ще спечелите хората от тази зодия. 

Риби

Рибите са зодия, която е изключително чувствена. Като типове подаръци те си падат по бижута и дребни джунджурии, но трябва да се погрижете да има личен елемент, който е обвързан пряко с тях. Това прави нещата наистина специални, а не просто поредният подарък. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com