Какъв партньор ви подхожда според зодията

16269
Какъв партньор ви подхожда според зодията
Снимка: Pexels

Идеята да намерим мечтаната половинка често се основава на нашата личност. Някои може да искат рицаря в блестящите доспехи, докато други обичат романтиката от старата училищна библиотека. Търсим човек, който да отговаря на нашето настроение и да съответства на нашата личност. Трябва обаче да помним, че нашият зодиакален знак играе съществена роля при формирането на нашия характер и избор.

1.       Овен

Те търсят някой, който да е в унисон с бързия им живот и да ги подкрепя през различните им фази, независимо от всичко. Идеалният им партньор е някой уверен и смел, който не се страхува да рискува.

2.       Телец

Романтичният им живот изисква някой, който е еднакво влюбен в тях и ги обсипва със страст. Те искат човек, който има очи само за тях и се ангажира с тях за дългосрочна връзка.

3.       Близнаци

Близнаците търсят някой, който да се впише в рутинния им живот и да бъде достатъчно интересен, за да ги задържи до себе си. Забавен, умен човек, който може да поддържа разговора, е идеалният партньор за Близнаци.

4.       Рак

Ракът дава много любов, но също така се нуждае от много повече. Те търсят някой интелигентен, вълнуващ и съпричастен, който да съответства на техните мисли. Привързан човек, който знае как да накара някой да се почувства специален, е идеален партньор за Рака.

5.       Лъв

Лъвовете притежават мистериозни и уверени души, затова търсят някой, който да ги задържи в дългосрочен план. Те искат някой с приключенски дух, като същевременно им осигурява комфорт.

6.       Дева

Те искат сродната им душа да е толкова изискана и красива като луксозен френски парфюм. Човек, който е амбициозен, отдаден и малко сложен, е това, което търсят в партньора.

7.       Везни

Везните няма да се влюбят лесно и когато го направят, е необходим изумителен човек. Те няма да изберат никого просто въз основа на малкото си черти на личността.  Те искат някой, който е уверен, добре изглеждащ и достатъчно интелигентен, за да съответства на тяхната личност.

8.       Скорпион

Перфектен партньор за страстния Скорпион е някой, който може да води дълбоки разговори на романтична вечеря, докато оспорва техните възгледи. Те искат някой, който може да разбере огъня им и да ги обича дълбоко.

9.       Стрелец

Независимият Стрелец търси човек, който е отворен и цени пространството в една връзка. Те не харесват хора, които са  настроени собственически. Свободен човек, с когото могат да растат заедно, е това, което Стрелецът желае.

10.   Козирог

Козирозите търсят някой, на когото могат да се доверят и са му верни. Разбира се, външният вид и интелигентността са други фактори, които привличат този знак, но дълбок, смислен разговор с партньора е това, на което Козирогът разчита.

11.   Водолей

Водолеят наистина си пада по някой, който съчетава забавната си страна с от време на време приключенска страна. Те искат да се смеят до 2 часа сутринта и да готвят вечеря заедно.

12.   Риби

Рибите търсят човек, който да е достатъчно достоен, за да ги измъкне от света на мечтите си. Творчески човек с остроумно чувство за хумор и здраво самочувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...