Какъв вид сродна душа си според ЗОДИЯТА

50353
Какъв вид сродна душа си според ЗОДИЯТА

В миналото мъжът и жената са били едно цяло. Легендата разказва, че боговете се ядосали на хората, и решили да ги разделят. Оставили един траен белег върху тях, като ги осъдили на вечно търсене на загубената половинка.

Вечно е търсенето и до днес. Всеки търси сродната си душа и опитва какви ли не начини, за да я открие. Предлагаме ви да разберете какви са видовете сродни души според зодиите, една лека насока към избора на любимия.

Сродната душа Овен

Вие сте страстни и готови на всичко да получите това, което искате. Всеотдайни сте на половинката си и опитвате по всякакъв начин да запазите страстта във връзката ви.

Сродната душа Телец

Романтичната половинка. Мечтаете за съвършенство в любовните отношения – легло, обсипано с рози, шоколадови бонбони и хвърчащи сърца. Удоволствието във връзката ви се поставя над всичко.

Сродната душа Близнаци

Истинският Казанова. Владеете триковете на флиртуването и успявате да завладеете всеки с присъствието си. Новите тръпки и сексуалните изживявания са това, което ви поддържа живи. Не прибягвате до сериозни отношения, докато не намерите по-добър майстор от вас.

Сродната душа Рак

Любовта е създадена да продължава човешкия род. За вас любовта се свързва със сериозни отношения между двама души, които са в непрестанна връзка един с друг. Създаването на дом е амбицията на представителите на тази зодия.

Сродната душа Лъв

Силните представители на зодията имат властни и категорични качества. Търсят сигурност и преданост. Нуждата от половинка в живота им е главната цел.

Сродната душа Дева

Срамежливите представители на зодията никога не правят първата стъпка по отношение на любовните връзки. Със скромност завладяват хората от противоположния пол и очакват проявен интерес към себе си.

Сродната душа Везни

Строги и целенасочени, не позволяват близост със случайни личности. Търсят стил и порядъчност в бъдещата си половинка. Планират всичко и не оставят нищо на случайността, така са и по отношение на любовта.

Сродната душа Скорпион

Съблазнители. Никога не се доверяват, обичат да контролират всеки и всичко около себе си. Дори любовта не е въпрос на случайност – бъдещата половинка трябва да притежава определени критерии, за да задоволи желанието на скорпиона.

Демонът, който се крие във всяка зодия

Никой не е съвършен и освен положителните си черти притежава и някои отрицателни. Ето кои са най-лошите качества на всяка зодия. Овен ...

Сродната душа Стрелец

Забавни и приключенски настроени личности. Не залагат на сигурното, обичат да рискуват и да пробват нови неща, така е и с бъдещите им половинки. Нямат определени критерии, но държат на честните взаимоотношение.

Сродната душа Козирог

Сериозни и здраво стъпили на земята хора. Никога не рискуват със случайността. Премислят и изследват нещата, преди да са сигурни, че ще се получи. Приятелите са най-важни за тях, за това строго избират приятелския си кръг.

Сродната душа Водолей

9 знака, че бракът ви върви към развод

Бракът не е лесна задача. В началото всичко изглежда постижимо, но с времето трябва да се полагат много повече усилия, за да се запази ...

Свободолюбиви личности. Свободата е най-важното за тях и рядко позволяват някой да я ограничи. Трудно разделят времето си между гадже и приятели, тъй като поставят голяма граница между двете.

Сродната душа Риби

Романтични натури, които се чувстват най-сигурно близо до половинката си. Всеотдайни и готови на всичко за половинката си в името на взаимното щастие.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com