Камъни за положителна енергия в дома според фъншуй

8939
Камъни за положителна енергия в дома според фъншуй
Снимка: Brett Hondow / Pixabay

Вкъщи, в работа, в колата – където и да сме ние искаме да сме максимално защитени от лоши енергии и неблагоприятни ситуации.

Най-лесно и комфортно обаче това става вкъщи, където можем да сме сигурни, че сме защитени и зависи изцяло от нас каква атмосфера ще си създадем.

Лечебни свойства на минералите. Влиянието на скъпоценните камъни върху здравето

Скъпоценните камъни са най-често декоративни елементи в бижутата. Някои обаче им приписват лечебни свойства. Кехлибарът може да предотв...

Много е важно с каква енергия зареждаме дома си и какво допускаме да влезе в нас при срещите ни с хора, при разговори на най-различни теми и при много създали се ситуации през деня преди да се приберем.

Не бива да допускаме да носим със себе си отрицателния заряд на стреса през деня и в никакъв случай, не е удачно да го пускаме вкъщи заедно с лошото ни настроение.

Нека пречистим себе си и дома си, за да предизвикаме хубави и силно заредени положителни неща в живота си. Фъншуй ще ни покаже и помогне с решението кои камъни могат да са ни от полза.

Аметист – ще го познаете по цвета – от бледо лилаво до наситено такова. Според Фън Шуй този камък е сред най-популярните и е много подходящ за декорирате дома си с него и по този начин ще повишите притока на положителен заряд вкъщи.

Камъкът, който според Фън Шуй привлича пари

Цитринът е прекрасен кристал с жълт до кехлибарен цвят, който може да се използва за лечение с кристали, медитация, магия и за подобряв...

Черният турмалин е защитник на положителната енергия и красиво допълнение към интериора в дома. Той елиминира негативните енергии. Според Фън Шуй, можете да го носите под формата на бижу или да поставите няколко камъка черен турмалин в близост до входната врата на дома.

Карнеол – съчетание на енергиите на огъня и земята. Нежен жълт цвят или наситено оранжево. Прави ви по-уверени, по-заземени и целенасочени. Позитивната енергия вкъщи и извън няма да се забави. Ще се почувствате по-балансирани.

Прозрачният кварц създава усещане за чистота, имайки способността да абсорбира негативната енергия, а да насърчава положителната. Може да го носите като аксесоар, в чантата си или да го декорирате в дома. Хубаво е от време на време да го почиствате, особено ако сте имали в дома си гости, които не са се оказали приятни за комуникация.

Малахит е камък, който ще ви остави без дъх заради силно заредения си красив зелен цвят. Ще ви помогне да отворите сърцето си и да транформирате енергията в позитивизъм и привличащи добри неща мисли. Няма да усещате страх и ще се качат нивата на смелост и борбеност за прекрасно ежедневие.

Тези скъпоценни камъни ще ви донесат късмет и просперитет

Намерете късмет и привлечете богатство, като носите правилните скъпоценни камъни, казва астрологът Панкадж Хана. Добре е да инвестирате...

Всеки от тези камъни можете да държите у дома, както и в колата, в чантата, в офиса и където прецените, че бихте искали. В крайна сметка единственото, което има значение е да успеят да ви осигурят по-пълноценен и качествен живот благодарение на силата на енергията, която всеки от тях има в изобилие за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com