Карта Таро за всяка от зодиите за седмицата - 24-30 май

14661
Карта Таро за всяка от зодиите за седмицата - 24-30 май
Снимка: Pixabay

Близнаци - Слънцето

Намирате се в изключително благоприятен и щастлив период. Време за нови начинания както в личния, така и в професионалния живот – и любовта, и бракът имат големи изгледи за успех. Щастието е ненакърнимо, както и успехът и честта. Всякакви планове за бъдещето със сигурност успяват. В края на краищата периодът е несъмнено щастлив и плодотворен.

Овен - Кралица мечове

През тази седмица вие трябва да се опитате да се откъснете от познатата ви обстановка, за да стимулирате ума и въображението си с нови преживявания. Това е един необходим период за лично развитие, когато няколко дни, прекарани насаме със себе си, може да окажат благотворно въздействие върху собствените ви възгледи за живота.

Телец - Седмица пентакли 

Период на невъзнаграден упорит труд. Но ако все пак задачата бъде изпълнена, възнаграждение има, обикновено парично. Не бива да губите самообладание в този период. Търпеливо понасяйте несгодите, които ви съпътстват. Освен това не бъдете прекалено горди и приемете помощта, ако ви бъде предложена отнякъде, независимо колко подозрителни ви се струват мотивите на подобно предложение. Трудно можете да угодите на половинката си в любовен план. В края на седмицата си подарете една хубава, релаксираща почивка, която ще е напълно заслужена.

Лъв - Върховната жрица

Лъвовете ще имат много силна седмица. Ще се зароди нещо ново, нещо което ще преобърне живота ви в положителен аспект. Каквото и да решите, ще ви провърви, пътят ви ще бъде чист и новите хоризонти ще ви донесат безмерно щастие. 

Нова любов за самотните. Не бъдете толкова мнителни, уловете мига!

Рак - Висшата жрица

Времето е по-удачно да се вглъбите в себе си, в своите мисли и най-съкровени чувства. Бъдете по-отзивчив към околните, опитайте да си сътрудничите с тях, да се сработите със съмишленици и заедно да се устремите към една цел. Научете се да бъдете по-тактичен и мислете повече преди да говорите; така ще си спестите доста неприятности и неловки положения. В любовта ще е възможно да ви се случи нещо хубаво, не бъдете надменни, помислете дали наистина това няма да е добро начало на нова любов за вас?

Дева - Осмица пентакли

Ако се занимавате с някаква работа, изискваща творческо вдъхновение, това е много положителна карта. Финансова изгода не е задължителна. Налице ще е духовна награда. Картата показва прилив на ентусиазъм за нещо ново. Ако сте разумен и организиран в опитите си успехът е гарантиран.

Водолей - Паж жезли

Картата показва перспектива за работата и финансови облаги или начало на нови творчески проекти. След като получите вдъхновение ще навлезете в нов етап от живота ви. Този импулс ще бъде предизвикан от добра новина или напредък в кариерата.

Риби - Справедливостта 

Вие чувствате, че нещата ще стават така както вие искате, вие вярвате в справедливостта и правосъдието във всичките им форми. Ако обмисляте въпроси свързани с партньорство, лични или професионални отношения всичко ще върви добре. Навлезли дълбоко в ситуация, в която са преплетени и чувствата на други хора, но тази ситуация често ни потиска и ограничава и твърде вероятно вече е дошло времето, за да я пресечем и да излезем от нея.

Везни - Девятка пентакли

Това, което картата показва за днешния ден е изобилие, материалната обезпеченост. Затова радвайте се на живота, посветете част от времето на своето хоби или други развлечения, които можете да си позволите. Трудили сте се упорито и заслужавате най-доброто. Независимо какво ще кажат другите за това, което сте постигнали или това, което правите, в този ден вашата оценка е най-важна. Все пак не пропилявайте безцелно времето и средствата си.

Козирог - Страшния съд

Може би нещата не стават така както сте очаквали по някаква причина - това е период, когато ежедневието ви ще се променя драстично. Не се страхувайте, въпреки че събитията ще  движат с бързо темпо, всеки избор, който правите, ще промени живота ви към по-добро. 

Скорпион - Рицар чаши

Любовта през тази седмица се превръща в основно занимание и интерес. През този период обикновено настроението ви е празнично, а не е изключено и пътуване в чужбина. Общо взето, това е щастлив период, който би трябвало да прекарате в компанията на семейството, приятелите и обичаните от вас хора и животни.

Стрелец - Четворка жезли

Време е да "задвижите" някои от вашите идеи. Под въздействието на тези вибрации мозъкът ви работи като машинка и затова сега е моментът да разрешите старите си проблеми. Това число не е нито особено щастливо, нито пък особено нещастно, така че всичко е във вашите ръце. От вас зависи, какъв да направите живота си под неговото временно влияние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com