Карта таро за всяка от зодиите за уикенда (22-23 май)

9317
Карта таро за всяка от зодиите за уикенда (22-23 май)
Снимка: Pixabay

Овен - Справедливостта

Вие  чувствате, че нещата ще стават така както вие искате, вие вярвате в справедливостта и правосъдието във всичките им форми. Ако обмисляте въпроси свързани с партньорство, лични или професионални отношения всичко ще върви добре. навлезли дълбоко в ситуация, в която са преплетени и чувствата на други хора, но тази ситуация често ни потиска и ограничава и твърде вероятно вече е дошло времето, за да я пресечем и да излезем от нея. 

Везни - Страшния съд

Може би нещата не стават така както сте очаквали по някаква причина - това е период, когато ежедневието ви ще се променя драстично. Не се страхувайте, въпреки че събитията ще  движат с бързо темпо, всеки избор, който правите, ще промени живота ви към по-добро. 

Близнаци - Колесницата

Картата показва, че това, което искате най-много в този момент е успех, за да спечелите и да не се отказвате от борбата. Вие сте успели и уверени в повечето неща, или ако не сте съвсем имате успеха, който искате, да получите. Това е време на движение и промяна - очаква ви пътешествие, свързано с много положителни емоции.

Стрелец - Папата

Подадена е ръка за помощ. Ако искате мъдър съвет и морални напътствия уповавайте се на някого, който много уважавате. Не позволявайте на другите да ви влияят твърде много с нещата, който те искат, бъдете верни на себе си. 

Риби - Кулата

Без значение колко разрушителни неща  се случват в момента, дори да чувствате,че живота наистина е срещу вас, премислете всичко и тръгнете в нова посока,тя  може да донесе нови възможности за който никога не сте мечтали. Ако сте планирали да се преместите в нов  дом ще срещнете затруднения. Ще имате промяна в живота и тя ще бъде в положителна насока.

Дева - Дяволът

Ако съзнанието ви е насочено положително и вашето основно внимание е насочено към връзката ви,имате възможност за траен ангажимент, дори и предложение за брак. Ако това не е така, това е последната ви възможност да се промените, защото изкушението по отношение на една връзка, свързано с пари, материализъм или друг вид пристрастяване няма да ви доведе до щастлив край.

Рак - Слънцето

Картата показва, че това, което искате най-много в този момент е някаква радост и удоволствие в живота си, може би ви е необходима дълга  почивка , за да заредите батериите си от слънцето. Може да сте били в период на предизвикателства или моменти на самота и бездействие. Слънцето възвестява окончание на трудните  време, за да празнувате с приятели и близки, време на удоволствие и добри новини около деца или планиране или раждане на мечтаното бебе.

Телец - Императрицата

влизате в период  на изобилие, щастие и радост. Креативната енергия е голяма, така че ако сте обмисляли създаването на семейство,почването на нова работа или художествена дейност  това е благоприятно време. Отпуснете се и се наслаждавайте.периодът за вас ще бъде прекрасен!

Козирог - Звездата
Желанията се сбъдват, това е време за добър късмет, богатство, може би след период на борба и мъка. Добро здраве, вероятно след период на заболяване, и щастие, което ще ви даде нов жар за живот. Ако обмисляте нова любовна връзка, нова работа или кариера, или пътуване, смело следвайте инстинктите си. 

Лъв - Справедливостта 

Вие  чувствате, че нещата ще стават така както вие искате, вие вярвате в справедливостта и правосъдието във всичките им форми. Ако обмисляте въпроси свързани с партньорство, лични или професионални отношения всичко ще върви добре. Навлезли дълбоко в ситуация, в която са преплетени и чувствата на други хора, но тази ситуация често ни потиска и ограничава и твърде вероятно вече е дошло времето, за да я пресечем и да излезем от нея.

Скорпион - Колелото на съдбата

Картата показва, че това, което искате най-много в този момент е повратен момент в живота ви и положителна промяна – надявате се това да стане сега. Животът ви ще тръгне с по висока скорост и събитията ще се ускорят напред. Това е игра на съдбата – забелязали ли сте редица събития, които изглеждат по-скоро като съвпадение? Това е синхронността, доверете и се и се пуснете по течението.

Водолей - Умереността

Картата показва, че това, което искате най-много в този момент е някакъв мир и хармония, чувство на контрол да усетите, че животът тече нормално отново. Може би сте били или все още, преминавате през някои трудни времена във връзката, финансите или някакъв друг вид загуба. Имайте кураж, спокойствието ще бъде възстановено – дошло е време, за един спокоен и търпелив живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com