Карта Таро за всяка зодия за седмицата (17-23 май)

15595
Карта Таро за всяка зодия за седмицата (17-23 май)
Снимка: Pixabay

Овен - Колелото на съдбата

В живота ви предстои важна промяна. Ще се случи нещо, което ще промени ритъма на ежедневието ви. Колелото на съдбата се върти – един издига нагоре, друг слиза надолу – бъдете готови да приемете вашата съдба, каквато и да е тя. Всяка криза носи в себе си нови възможности за развитие, от друга страна всеки успех е временен и може да бързо да бъде последван от спад. Една мъдрост казва, че каквото и да ви се случи – добро или лошо – кажете си: „И това ще мине”. Приемете това, което не можете да промените и продължете напред с усмивка!

Близнаци - Паж жезли

Идеите, които имате ще се реализират през тази седмица. Можете да потърсите подкрепа от приятел, или просто в разговор с него да избистрите докрай плановете си.

Ще имате успехи и то какви - амбициозни сте и го заслужавате! В любовен план, тези от вас които са необвързани - на хоризонта се задава страстна връзка. За обвързаните - ще има разнообразие във връзката ви, което ще ѝ даде нов живот!

Козирог - Колесницата

Това е картата на победата. Седмицата за вас ще е много благоприятна във всеки един аспект - вие сте целеустремени и държите здраво живота си в ръце. Ще имате материални придобивки, но и здраво ще се трудите за тях. В любовен план за тези, които са приключили връзка - задава се нова любов, може би вече сте готови за нея...

Телец - Страшния съд 

Може би някой от представителите на знака живеят в някаква заблуда. Тази седмица ще бъде решаваща за вас в много отношения. Определено ще отворите очите за нещата и ще ги видите такива, каквито са. Тези от вас, които очакват партньора си да се промени, ще осъзнаят, че това е невъзможно... Някой ще прогледнат и ще видят, че най-добрият им приятел всъщност не им е такъв, а напротив... Като цяло тази седмица ще бъде съдбовна за Близнаците в едно отношение. Ще има промяна и тя ще бъде за добро!

Везни - Справедливостта

Вие чувствате, че нещата ще стават така както вие искате, вие вярвате в справедливостта и правосъдието във всичките им форми. Ако обмисляте въпроси свързани с партньорство, лични или професионални отношения всичко ще върви добре. Може би вие сте на път да подпишете договор или правен документ, това ще бъде от полза за вас. Ако някой е направил нещо погрешно и вие го оправите ще почувствате,че сте направили правилния избор.

Лъв - Императора

Очаквайте успех и постигане на целите си, това е време за реализация на вашите амбиции. Ако сте се доверили на баща, съпруг / партньор или човек от значение в живота ви от мъжки пол, всичко ще е благополучно за вас. Ако сте били жертва в службата или сте станали жертва на лош човек - всичко ще излезе наяве и ще бъде във ваша полза! Всичко ще бъде наред!

Риби - Страшния съд 

И тук, както при Телците ще има промени. Ще отворите очите си за нещата и ще ги видите такива, каквито са. Тези от вас, които очакват партньора си да се промени, ще осъзнаят,че това е невъзможно... Някой ще прогледнат и ще видят, че най-добрият им приятел всъщност не им е такъв, а напротив... Други ще сменят работата, защото ще разберат,че труда им не се цени достатъчно.... Промените, които предстоят ще е за добро!

Кое е щастливото число на всяка зодия

Днес астрологът ще ви разкаже за щастливите числа според знака на зодиака. Ако човек не вярва в късмета, това означава, че има лош жит...

Водолей - Дяволът

Ако съзнанието ви е насочено положително и вашето основно внимание е насочено към връзката ви,имате възможност за траен ангажимент, дори и предложение за брак. Ако това не е така, това е последната ви възможност да се промените,защото изкушението по отношение на една връзка, свързано с пари,материализъм или друг вид пристрастяване няма да ви доведе до щастлив край. Ако сте с ниско самочувствие и самоувереност и се съмнявате в способностите си, имайте повече доверие в себе си не е твърде късно, да промените посоката.

Скорпион - Глупакът 

Традиционното значение на Глупак в таро е – ново начало, рискуващ човек, който не обмисля. Или се впуска в действие с ентусиазъм, моментно и неочаквано желание за нова посока в живота. Сложете розовите очила, свалете тежестта на живота и му се порадвайте по детски, чисто и необременено. Имате нови хоризонти пред вас, не се впрягате твърде много и това е добре - така трябва за бъде. 

Рак - Кулата

Този индийски хороскоп разкрива какви сте

Индийският хороскоп обръща специално внимание на Слънцето и Луната. Запознаете се с астрологичните знаци в Индия, които разкриват с из...

Понякога внезапната разрушителна промяна е неизбежна, и колкото и болезнена да изглежда, чрез нея ставаме по-силни и по-добри хора. Без значение колко разрушителни неща се случват в момента, дори да чувствате,че живота наистина е срещу вас, премислете всичко и тръгнете в нова посока,тя може да донесе нови възможности за който никога не сте мечтали. Ако сте планирали да се преместите в нов дом е възможно да срещнете затруднения. 

Дева - Императрицата

Време е за жетва , вие влизате в период на изобилие, щастие и радост. Креативната енергия е голяма, така че ако сте обмисляли създаването на семейство,почването на нова работа или художествена дейност това е благоприятно време. Отпуснете се и се наслаждавайте. Хоризонтът е чист и слънчев за всичко, което сте намислили през седмицата. 

Стрелец - Звездата

Желанията се сбъдват, това е време за добър късмет, богатство, може би след период на борба и мъка. Добро здраве, вероятно след период на заболяване, и щастие, което ще ви даде нов жар за живот. Ако обмисляте нова любовна връзка, нова работа или кариера, или пътуване, смело следвайте инстинктите си. Също може да получите подарък или много подаръци!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com