Кейт Мидълтън написа статия за психическото здраве

4161
Кейт Мидълтън написа статия за психическото здраве
Снимка: Getty Images/Guliver

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън написа първата си статия. Тя е публикувана в американското издание Huffington Post в сряда. Както съобщават представители на изданието, по този начин съпругата на британския принц Уилям иска да привлече вниманието на обществеността към менталните заболявания на децата.

Този месец Кейт е гостуващ редактор на Huffington Post и заедно с лекари, учители и родители обсъжда проблема за психическото здраве на децата. Първата крачка на Кейт е станала публикуването на статия.

Как би изглеждала дъщеричката на Кейт Мидълтън и принц Уилям на 18 години ?

Дъщеричката на Кейт Мидълтън и принц Уилям все още не е навършила един месец, но вече се предполага как ще изглежда като тийнейджърка. ...

"Проблемите, които са довели хората до наркомания и деструктивно поведение, почти винаги изхождат от нерешени проблеми в детството – пише тя. – Проблемите на психическото здраве както и преди се явяват табутата, много възрастни често се страхуват да потърсят помощ, която е нужна на децата, намиращи се под тяхно попечителство."

В публикацията Кейт Мидълтън призовава обществото да се отнася по-внимателно към психологическото състояние на децата и да не се притеснява да търси специалисти.

"…Ние с Уилям без колебание ще търсим помощ за нашите деца, ако такава им е необходима – отбелязва Кейт. – Надяваме се да направим така, че Джордж и Шарлот да ни разказват за това, което чувстват, а също и да им предоставим средства и да ги надарим с възприемчивост, за да могат да оказват подкрепа на своите приятели, когато пораснат. Знаем, че няма нищо срамно в това, че малкото дете не се справя със своите емоции или страда от ментално заболяване."

Херцогинята на Кеймбридж не за първи път отделя особено внимание на проблема за психическото здраве на децата. Тя взема активно участие в различни мероприятия, оказва подкрепа на фондации и благотворителни организации, работещи в тази сфера.

Джони Деп купи портрет на голата и бременна Кейт Мидълтън

Джони Деп закупи графита на голата и много бременна Катрин Мидълтън. Портретът, нарисуван на стената на сградата на художествената гале...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com