Кога е вероятно мъжът да напусне семейството си

3153
Кога е вероятно мъжът да напусне семейството си
Снимка: iStock/Guliver

Все по-често ни се случва семействата покрай нас да се разпадат. Динамиката и напрежението в ежедневието ни, както и финансовите проблеми, а или обратното – задоволеността от всичко и търсенето на нови тръпки, значително спомагат за разпада в отношенията. Разбира се, всеки случай си е строго индивидуален и никога не бива да виним само единия във връзката, но ето най-честите причини защо един мъж е възможно да реши да напусне семейството си:

Ако вече не изпитва влечение към съпругата си

10-те най-чести причини за развод

1. Партньорите просто спират да се обичат Партньорите, които просто спират да се обичат, са най-честата причина хората да се развеждат...

Разбира се, няма как тийнейджърската страст да се поддържа вечно жива, тъй като с времето започва да се усеща влиянието на живота, битовите проблеми, работата, финансите и т.н. Започваме да се въртим в омагьосан кръг, в който проблемите, споровете и конфликтите са неразделна част от ежедневието. И така, докато единият от връзката реши, че по този начин не може да живее. Ние сме на мнение обаче, че преди да се достигне до това сериозно решение, семейството трябва да опита да „поправи“ тази рутина и да внесе малко страст и свежест в отношенията си – определете време само за вас двамата, отидете на спа уикенд, вечеряйте заедно и т.н.

Ако липсва интимен контакт

За мъжете физическият контакт е от голямо значение, като той трябва да е възможно най-често и разбира се, разнообразен. Не правете нещата по график и не планирайте кога да се случи това, ами действайте спонтанно. Жената също има грижата да поддържа тръпката у мъжа си жива, така че може да му приготвя различни изненади, да поеме инициативата или да го изненада с ново секси бельо например. Ако всичко това липсва, почти не правите никакъв секс с партньора си или той е скучен и еднообразен, мъжът може да се заплесне по нова тръпка и да ви изостави.

Проблеми във финансово отношение

7 признака, които вещаят развод

Често обвинявате мъжът си, че само работи и не се интересува от вас. Дори си мислите, че може да има друга или пък просто сте му станал...

Ако мъжът в момента изпитва определени финансови трудности, а жената до него не го подкрепя и насърчава, а по-скоро постоянно му натяква, че тя има повече доходи, че той не работи достатъчно и не внася нужната сума в семейната хазна, то е много вероятно мъжът, почувствал се недооценен и неуважаван, да реши да си тръгне. И в случая ние бихме го подкрепили.

Жената спира да се поддържа

Ако след като вече сте встъпили в сериозни отношения, жената спре да се поддържа физически, не говорим за случаите, когато не натоварена с домакинска работа или с отглеждането на децата, то е много възможно мъжът до вас рано или късно да бъде отблъснат.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com