Кои 3 зодии ще изискват повече свобода до 11-ти август?

8841
Кои 3 зодии ще изискват повече свобода до 11-ти август?
Снимка: Unsplash

Всички искаме повече свобода, но когато Слънцето е в опозиция на Сатурн, както ще бъде от 18 юли до 11 август 2021 г., във въздуха има определен елемент на копнеж от страна на три зодии. Слънчевото противопоставяне на Сатурн не е нещо, което трябва да се приема леко, астрологически погледнато. Имаме определени астрологични сезони, които идват веднъж в живота. Това е Сатурн във Водолей, което няма да се повтори поне още 28 години. Когато Сатурн е във Водолей, противоположно на Слънце в Рак, ние се сблъскваме с момент, който касае самочувствието и пътя, който трябва да извървим, за да се освободим. Сатурн във Водолей предизвиква нашата вяра в човечеството и как се чувстваме по отношение на себе си, за да можем да намерим и изследваме този вид любов към себе си и увереност.

Зодии, които искат повече свобода по време на опозицията на Слънцето Сатурн, 18 юли до 11 август 2021:

Телец 

От 18 юли ще започнете да чувствате, че стените се затварят около вас. Може да сте в ситуация, в която да осъзнаете, че нещата не работят по начина, по който сте си представяли - със съквартиранти или членове на семейството. След като семето на недоволството е засадено в съзнанието ви, няма да можете да мислите за нищо друго, освен за преместване. Парите са проблем за вас, поради което се чувствате заседнали в сегашната си ситуация, но липсата на средства няма да притъпи нуждата ви да се измъкнете оттук, преди да започнете да ядосвате. Това, което дегустирате сега, е „идеята за свободата“ и в рамките на един месец тази необходимост от бягство от преврата ще се превърне в мания. Идея? Започнете да спестявате парите си. В този случай самооценката е да знаеш кога да направиш правилния ход.

Везни 

Когато някой - авторитетна фигура, може би се намеси и ви попречи да продължите напред, вие искате да се разбунтувате. "Как смеят да ми казват какво да правя ?!" Този вид горда съпротива изглежда добре, но в реалния живот ще трябва да включите малка дума, наречена „компромис“. Знам, знам, Везните не правят компромиси. Е, този аспект има новини за вас - Везните трябва да правят компромиси - понякога. Не е нужно да сте раздразнителен нахалник, за да покажете на хората, че искате да го направите по ваш, а не техен начин. Практикувайте смирение, Везни - това е, което ще ви осигури свободата.

Стрелец 

Вие сте родени със свободен дух и оттогава насам сте последователни относно своята независимост. Хората знаят да не ви притесняват, тъй като знаят, че не ви молят да правите неща, с които не искате да имате нищо общо. И тогава, има Слънце срещу Сатурн, за да наруши всичко, за което сте работили толкова много. От 18 юли и с продължителност до средата на август ще се почувствате облечени и вкарани в положението, че по някакъв начин сте задължени към някого - най-големият ви кошмар. Не сте в настроение да бъдете задържани и със сигурност няма да позволите на някой друг да ви вкара в някакъв сценарий, от който не можете да избягате. Няма начин. Това е мястото, където започвате да привиждате приятели и да отменяте членове на семейството заради техните нервни усилия. Никой не отнема свободата на Стрелец.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com