Кои са любимите места в България на всяка една зодия?

7313
Кои са любимите места в България на всяка една зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Обичаме да пътуваме по света, но винаги е специално усещането когато обикаляме прекрасната ни родна България! В тази статия сме подготвили един кратък списък с потенциални дестинации у нас за всяка една зодия. Ако се чудите на къде да се запътите следващия уикенд, то спокойно можете да се спрете на това, което препоръчваме за вас. Гарантираме, че няма да останете разочаровани. 

Овен – Пирин

Дай на Овена височините и чистотата на Пирина, да изкачва върховете и кръстосва горите! Те се чувстват пречистени и истински щастливи от величествената красава и трудна планина. Сърцето им дълго време остава в Пирин и те искат често да се връщат там.

Телец – Родопи

Прекрасни гори, красива природа, тишина, спокойствие, вкусна храна и топла камина, която да изпълва душата – и Телците са щастливи! Те започват да си мечтаят за малка къщичка, заобиколена от вековни дървета с огромно рошаво куче и гледката на залези всяка вечер.

Близнаци – Благоевград

Разрастващ се град, пълен със студенти, мобилен и в същото време тих и спокоен – Близнаците биха се връщали отново и отново! Те се чувстват вдъхновени след всяко пътуване натам и се запознават с много нови интересни хора.

Рак – Варна

Раците се свързват емоционално с ветровитата, носталгична морска столица. Има всичко, което те искат – даже няколко хиляди човека в повече! Морето ги завладява с легендите си, а градът им разкрива тайните си.

Лъв – Бургас

Горещина, море, вечни купони, алкохол и пясък – Лъвовете са готови да се отпуснат и да си живеят живота. Те се чувстват най-добре на плажа с коктейл в ръка и слънчеви очила върху им, слушайки вълните. 

Коя е перфектната ваканционна дестинация за всяка зодия?

Едва ли има човек, който да не обича да пътешества, независимо дали става дума за България или някоя екзотична страна по света. При пър...

Дева – Копривщица

Девите обичат малкото китно градче, изпълнено с история. Може дори да останат със седмици там да детоксват и отпочиват сами, откъснати от света. Девите ще се разхождат из околните гори и ще спрат постоянните мисли и нерви, които ги тормозят сред тишината и величествеността на мястото.

Везни – Троян

Везните обожават изкуство, природа, хубава храна и музика – те се чувстват на мястото си в Троян. Градче, изпълнено с изящно изработени неща, майстори, усъвършенстващи занаяти си и всичко това насред гори и природа, която да наблюдаваш всеки ден.

Скорпион – Созопол

Три места в България, които да (пре)открием през есента

Вече официално изпратихме лятото и помахахме на есента за добре дошла. Дните ще станат по-къси, утрините и вечерите - по-студени, а лис...

Море, море, море и Скорпионите са изключително щастливи! Има толкова много тайни, които този регион разкрива на любопитните Скорпиони и те се възползват на максимум от това място да си отпочинат и вдъхновят за бъдещето.

Стрелец – Стара Загора

Бързоразвиващ се град, изпълнен с интересни хора и пропит с история, Стрелците пътешестват всеки ден из него, за да открият любимите си местенца там! 

Козирог – Велико Търново

Град, в който постоянно трябва да катериш нещо и стара столица на България, подхожда страшно добре на планинската коза Козирог. Те попиват всеки исторически факт и усещат обаянието на Велико Търново по-добре от всеки!

90 милиона лева ще изхарчим покрай Деня на независимостта

90 млн. лева ще изхарчим покрай пътуванията за 22 септември. Това заяви пред „Монитор“ директорът на Института за анализи и...

Водолей – Пловдив

Свободолюбивата артистична душа на Водолея се разтапя в Пловдив. Пуснете Водолеите из Капана и си ги търсете след дни! Те са очаровани от романтиката, изкуството, музиката, храната и най-вече невероятните цветни хора, които се събират там.

Риби – Сапарева баня

Градчето точно под Седемте Рилски езера с минерални води е създадено сякаш само за Риби. Те усещат вибрацията на езерата и се пречистват цялостно, а минералните басейни ги карат да се чувства в свои води. Красивата природа и чист въздух оставят отпечатък върху Риби и те искат да се връщат често на това място!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Чесънът като чудо на природата: Неочакваните ползи за здравето

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Гордън Рамзи открива най-високия ресторант в Лондон

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com