Кои са най-предпочитаните спортове за отделните групи зодиакални знаци

5139
Кои са най-предпочитаните спортове за отделните групи зодиакални знаци
Снимка: iStock

Зодиите влияят на голяма част от чертите на характера ни, в това число и предпочитанията ни към определен вид спорт. Все по-нашумяла става фитнесастрологията и ако искате да разнообразите ежедневието си и да се отдадете на нови занимания - вижте кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак. Може да се доверите и на някой вещ по темата и да се направи индивидуална спортна програма спрямо личния ви хороскоп. Но все пак нека видим за най-предпочитаните спортове за отделните групи зодиакални знаци:

За въздушните знаци - йога

Въздушните знаци са Везни, Водолей и Близнаци. За тях е важна не само физическата активност, но и психическата намеса затова най-подходящи са спортове като тай-чи или йога. Хубаво е, за да запазите активността си, да тренирате поне 4 пъти седмично. Освен че значително редуцирате стреса, вие намалявате и килограмите. Тренирайте на открито, може към тренировките да добавите и някои от модерните тренажори. Скачане на въже и кикбокс също са подходящи спортове, защото участват и двете ръце и координацията е по-добра.

Огнените знаци да се доверят на танците като спорт

Овни, Лъвове, Стрелци, за вас най-подходящи са различните видове танци. Енергични сте и силата на огъня със сигурност се е загнездила във вас. Подходящи са дори 5 тренировки седмично. Вие сте социални и общителни личности затова е добре да изберете спорт, който е колективен и чрез който ще може да се запознавате с нови хора. Баскетбол, колоездене, преходи, аеробика – все подходящи за вас спортове. От танците може да изпробвате нещо по-екзотично като капоейрата. Силовите тренировки във фитнеса 2-3 пъти седмично също ще ви се отразят добре.

За водните знаци – разбира се, плуването

Представителите на водните знаци за Скорпион, Риби и Рак. Те са склонни да задържат вода, а предпочитат да са на спа процедури вместо да тренират, но това им се налага за доброто физическо състояние. Сутрешен джогинг или гимнастика ще се отразят добре както на физиката, така и на психиката ви. Тае-бо, аеробика и всякакви водни спортове определено ще ви допаднат.

Земните знаци да се отдадат на ездата и тичането

И за земните знаци останаха Козирог, Телец и Дева. Те са спокойни и могат да издържат всякакъв вид натоварване. Често си правят предварителен тренировъчен график. И въпреки издръжливостта им, дори само 45 мин по 3 пъти в седмицата биха им били достатъчни, за да поддържат тялото си перфектно. 
Комплексни упражнения с фитнес уреди или пилатес ще постигнат най-добри и ефективни резултати. Спортове на открито като голф, езда и тичане също ще ви се отразят много добре. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com