Кои са най-тихите и срамежливи зодии?

7778
Кои са най-тихите и срамежливи зодии?
Снимка: iStock/Guliver

По начина си на общуване хората се делят на две категории - интроверти и екстроверти. Едните са тихи и дори срамежливи, докато другите обичат шумните компании и ако може да са център на вниманието. Всеки сам за себе си знае в коя група попада и каква личност е, но можем ли спрямо зодиакалния знак да преценим човека срещу нас какъв е, без да го познаваме. Все пак ни трябва известно време, за да преценим дали той е някой приказливец, който ще ни разкаже живота си от ранна детска възраст или ще трябва да вадим думите му с ченгел...

Ако сте срамежливи по природа, то бихте могли да обвините за това зодията си. Много астрологични факти показват, че спрямо слънчевия елемент на зодиакалния знак може да установим дали човека е по-тих или шумен в обща компания. Например огнените и въздушните знаци са общителни и комуникативни личности, докато земните и водните знаци са тяхната противоположност - тихички и срамежливи.

Как флиртува всяка зодия?

Вглеждайки се по-подробно в астрологията може да открием повече информация по въпроса. В зависимост от рождената дата и домовете, в които попада тя, то ще разберем дали въпросния човек е по-разговорлив или не. Например, при наличието на определени планети в третия дом на общуването, неминуемо би оказало влияние върху характера на човека. Разбира се, има и изключения и няма как раждането на определена дата да определи с точност дали сте на сцената или срещу нея.

Все пак, ако сте някоя от тези 4 зодии, то най-вероятно сте от по-срамежливите личности, които губят ума и дума, когато светлините на прожектора паднат върху тях.

Рак

Безспорно Рак са една от най-грижовните зодии, които ще направят всичко по силите си, за да накарат другите да се чувстват комфортно. Те предпочитат да се грижат за нуждите на останалите за сметка на своите. Това понякога ги поставя в ситуация, в която изглеждат срамежливи, но не винаги е така. Неслучайно тази зодия е представена със символа на рака - те имат твърда черупка, зад която се крие чувствителна душа. Трудно допускат хора до себе си и именно това е една от причините да го правят. Не искат да бъдат наранени и не бързат да създават връзки с непознати хора преди да са сигурни, че са на една и съща вълна. Нужно им е време да се покажат от черупката си и бъдете сигурни, че ще разберете, когато се случи това. Тогава ще видите истинското им лице и ще оцените тяхната същност.

Ето кои са зодиите, които са БОЛЕЗНЕНО срамежливи

Козирог

Те са по-сдържани по природа и са сериозни личности, които често изглеждат срамежливи. Не обичат празните приказки и поради това остава впечатлението, че са тихи и скромни личности. Разбира се, не всички представители на тази зодия са такива. Трудолюбиви са и предпочитат да свършат нещо полезно, вместо да излязат на бар с приятели. Съсредоточават цялата си енергия в конструктивни дейности и поради това не общуват с много хора. В любовен аспект залагат на дългосрочните връзки и не очаквайте от тях да ви заговорят първи.

Скорпион

Мистериозни и понякога потайни. Безспорно това е плашещо, но силното им присъствие ще ви подскаже, че тези хора са интересни личности. Понякога се изолират в големи компании и не се включват в общите разговори. Зад твърдата им външност се крият чувствителни души, които не остават безразлични към човешкото страдание и болка. Поради това проучват хората и дори ги поставят на изпитания, за да преценят техните личностни качества.

Риби

Те са от тези хора, които дълбоко в себе си преживяват дори най-леките препирни. Това неминуемо се отразява на характера им и често остават незабелязани в шумни компании. Срамежливите представители на тази зодия трудно завързват нови приятелства и освобождават стреса по различен начин - чрез изкуство, спорт или друга любима дейност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com