Кои скъпоценни камъни могат да навредят на зодиите

10709
Кои скъпоценни камъни могат да навредят на зодиите
Снимка: Sue Rickhuss / Pixabay

Някои минерали притежават магически свойства, които могат да повлияят негативно. Най-лошите приятели на момичетата са някои скъпоценни камъни. Колкото и да не ви се вярва, оказва се, че на някои зодии не им понася въздействието им.

Бижутата с камъни отдавна се превърнаха от луксозни предмети в ежедневни дрънкулки. Мнозина обаче носят такива аксесоари, без дори да се замислят за енергийното въздействие на камъните. Такова обаче се оказва, че също може да е отрицателно. Какви препоръки дават астролози и кои камъни могат да навредят на жени от различните зодии, нека разберем на мига:

Кристали за повече сила и баланс

Камъните и кристалите осигуряват духовно благополучие, емоционална и психическа стабилност, както и фокус върху действията и трансформа...

Безпокойството и буйството, присъщи на зодия Овен, могат просто да дразнят хората, а носенето на силни камъни като опал или лапис лазули може само да увеличи броя на злобните критици.

Лъвовете са известни със своята решителност и способност да поемат нови предизвикателства, без колебание. Астролозите обаче казват, че тюркоазът или лапис лазули могат да разклатят самочувствието на някои Лъвици.

Ахат, перли и тигрово око са това, което Стрелците трябва да избягват. Тези минерали са в състояние да им отнемат целия ентусиазъм, с който обикновено се стремят да постигнат нови подвизи.

За Телците е изключително важно да се грижат за себе си - това е в тяхната природа и бижутата с топаз или аквамарин могат да им навредят на психичното здраве. Ето защо този минерали трябва да се носи с внимание.

Вътрешната хармония за Девата често е смисълът на нейното съществуване, но смарагд или аквамарин могат да внесат безредие и хаос в уютния ѝ свят.

Лечебни свойства на минералите. Влиянието на скъпоценните камъни върху здравето

Скъпоценните камъни са най-често декоративни елементи в бижутата. Някои обаче им приписват лечебни свойства. Кехлибарът може да предотв...

Козирозите се отличават с интелигентност и трезва оценка на ситуациите. Що се касае за енергията на някои камъни, такава може да смути дори тези, които са здраво стъпили на земята. Затова астролозите не препоръчват на жените, родени под този знак, да носят перли или аквамарин.

Близнаците винаги са нащрек за нови приключения, но изумрудът и/или кварцът могат значително да намалят вътрешната им сила. Последната обикновено се ползва за нови преживявания.

Може да няма и следа от известното успокоение на Везните, ако носят рубин или аквамарин. Ези камъни могат да разклатят всичките им вътрешни основи.

Свободолюбивите личности, родени под знака на Водолей, понякога могат да станат заложници на собствените си емоции. Те трябва да се пазят от бижута с кехлибар и топаз.

Тигрово око, турмалин и тюркоаз са основните врагове на Раците. От техния положителен поглед към света могат да останат само рога и крака поради специалните магически свойства на самите камъни.

Тези скъпоценни камъни ще ви донесат късмет и просперитет

Намерете късмет и привлечете богатство, като носите правилните скъпоценни камъни, казва астрологът Панкадж Хана. Добре е да инвестирате...

Представителите на знака Скорпион имат фина и чувствителна природа. Скорпионите са много харизматични и активни, но понякога им е трудно да насочат силите си в правилната посока. Астролозите вярват, че смарагдът и ахатът могат да унищожат потенциала на Скорпионите.

Рибите често са наричани ​​противоречиви жени. Те са капризни и в същото време силни. За да поддържат баланса, астролозите съветват да не носят нар и нефрит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com