Кои зодии обичат да пръскат пари?

25260
Кои зодии обичат да пръскат пари?
Снимка: Unsplash

Има много хора, които обичат да харчат пари без да си правят сметка. Интересното е, че те често са от някои определени зодии и причините за това те да пилеят парите си са доста сходни. Вижте за кои говорим: 

Стрелец

Какво казва отношението ви към парите за вас?

Вашето финансово мислене или отношение към парите има голямо влияние върху дългосрочния ви финансов успех. Много от нашите възгледи за ...

Докато узреят емоционално Стрелците обичат да харчат много пари. Когато са млади те вярват, че могат да харчат много и в това няма проблем, защото ще изкарат повече пари. Чак когато минат 20-те се засилят за спестяване и инвестиране и тогава ги е яд, че са пропилели 10 години в харчене. Когато дават пари, Стрелците не са от хората, които си правят сметката. Те обичат да ядат на хубави места, да оставят големи бакшиши и да носят скъпи дрехи. Това може да се дължи на гордост или на комплекс, но хората от тази зодия добиват финансова зрялост по-късно. Преди това всичко, което изкарат заминава за това те да си живеят добре. 

Лъв

Лъвовете също обичат да харчат пари, но при тях това идва като следствие от това, че някой друг ги командва. Например, представете си, че те са в ситуация, в която не могат сами да разполагат с парите си. Например, живеят с човек, който ги издържа и рядко могат сами да вземат решение за това какво да купят и какво - не. Може да ви звучи глупаво, но за тях е вид бунт да харчат пари импулсивно когато имат собствени средства. Именно заради това много млади хора от тази зодия правят необмислени покупки с парите, които изкарват. За тях това е вид независимост и знак, че те контролират нещата. Да, може да са купили нещо глупаво, но решението и последствията за това са на самите тях. 

Близнаци

Тези 3 зодии ще имат финансови сполуки през АВГУСТ

Август месец е на път да очарова някои от представителите на зодиака. Те ще се чувстват не само късметлии, но и ще бъдат орисани с безм...

Нека си го кажем направо - Близнаците обичат да си угаждат. Хубавото при тях е, че са прагматични и въпреки, че ще пръснат пари за ненужно луксозни неща като часовници, бижута, наргилета, дрехи и каквото още се сетите, те ще са отделили една немалка част за правилни инвестиции и спестявания. Можем да им простим лекото криволичене от пътя на правилните финансови решения. Все пак те имат своето заслужено място тук, защото обикновено си купуват екстравагантни неща, които имат много по-евтина алтернатива, която е също толкова качествена. Просто не е била марката, която те са искали. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com