Кой би повярвал, че точно тези 5 зодии изпадат често в голяма ПАНИКА

7272
Кой би повярвал, че точно тези 5 зодии изпадат често в голяма ПАНИКА
Снимка: iStock/Guliver

В последните години нашият живот се промени коренно, което несъмнено нанесе много вреди и върху психиката ни. И тъй като всички сме различни, такива са и реакциите ни срещу новия начин на живот. Някои запазват самообладание, други претърпяват промени, а трети изпадат в панически ситуации. Днес ще разкрием кои зодии изпадат в най-голяма паника, а ето ги и тях:

Риби

Стрес, меланхолия или тревожност

На пръв поглед изглеждат еднакви. Всъщност тези състояния са различни по природа. Какво ги провокира? Как се различават техните симптом...

Рибите са чувствителни личности, които приемат всяка промяна и случка присърце. Следователно всички последни събития, които са и по-негативни, се отразяват зле на тяхното психическо състояние. Те са склонни към отключването на паник атаки, повишават стреса си и трудно запазват самообладание. Премислят всичко, но в края на краищата действат инстинктивно.

Дева

Тъй като Девите са заклети перфекционисти, дори и най-малката опасност може да ги накара да се паникьосат. Те се стремят към съвършенство и постоянно се притесняват нещо да не се обърка. Представителите на тази зодия предварително обмислят как ще се развие случката, а появилите се на момента действия ги карат да изпаднат в паника и ужас. Искат всичко да е под техен контрол и когато нещо им се изплъзне – стресът се повишава многократно.

Лъв

Какво е паник атака и опасна ли е?

Паник атаката е позната на поне 1/3 от хората. Тя е състояние, при което човек изпитва от силно чувство на страх до усещане, че умира, ...

Лъвовете всъщност не се притесняват от появили се проблеми, а дори с желание се опитват да поправят ситуацията възможно най-бързо. Но през този период, те премислят постоянно как да постъпят и това отнема много от енергията и дори от съня им. Напрежението и тези фактори могат да доведат до панически ситуации, а тъй като представителите на този знак не обичат да търсят помощ – паниката и стресът стават техни верни спътници.

Близнаци

Близнаците искат да са наясно с чувствата си и често им се случва да изпадат в паника и да се появява много стрес при поредното анализиране на емоциите. Те обичат да преувеличават за значението на дадена ситуация, създават хаос в ума си, а и не само. Преживяват тежко проблемите, колкото и да се опитват да запазят самообладание, паниката и напрежението надделяват.

Овен

Пандемия на страха и глупостта

Вече повече от година се намиране в ситуация на пандемия и съпътстващите я ограничителни мерки. Съвсем естествено и фокусът на обществе...

Може би тук сте изненадани, но суровите на пръв поглед Овни също често се панират и реагират на стресовите ситуации. Те постоянно премислят какво в живота им може да се обърка в даден момент, а това нанася доста стрес върху психическото им състояние. Те са доста напрегнати и при най-малкия проблем веднага реагират остро и импулсивно. Подобно на Близнаците, и Овните обичат да преувеличават за проблемите и трудностите, правят ги да изглеждат много по-серизни, когато ги премислят на ум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com