Кой е любимият цвят на всяка зодия?

45402
Кой е любимият цвят на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Кой цвят подхожда на всеки зодиакален знак? Имайте предвид, че в изброените, може да даже да са точно обратното на любимите ви цветове, но със сигурност е най-подходящ и любим за зодиакалният знак като цяло. Ако носите повече от този цвят, ще сте повече хармонични със зодията си. Вижте по-долу любимите цветове на всяка зодия:

1. Овен - Червен

Червеният цвят инициира страст, енергия и инициативност. Това са цветовете, които поддържат Овена, природата и нетърпението в рамките на тези, които носят чертите на Овена.

2. Телец - Зелен

Зеленото представлява растеж. Цветът и енергията поддържат и засилват силите и емоциите на Телец. Идвайки през пролетта, Телецът цъфти точно както зеленината около тях.

3. Близнаци - жълто

Жълтото запалва любопитството и блясъка в очите и сърцата на Близнаци. Тъй като това е и цветът на ума и интелекта, Близнаците са на върха на своя потенциал, когато са облечени в топлия цвят.

4. Рак - сребро и бяло

Ракът, интуитивният знак, блести най-ярко, когато е около цветовете сребро и бяло. И двамата подобряват чувствителността и разбирането на знаците, позволявайки им достъп до по-дълбоките нива на себе си.

5. Лъв - Злато

Блестящият цвят на златото дава сила и мотивира знака Лъв. Освен това е цветът на силата и престижа, две много важни неща за лъва Лъв. Той също така засилва емоциите на позитивност, които Лъвът носи толкова силно.

6. Дева - зелено и кафяво

Класическите и силни цветове на зелено и кафяво поддържат Девата заземена, силна и фокусирана върху растежа. И двата цвята, особено зеленият, мотивират Девата по пътя към растеж и величие.

7. Везни - розово и синьо

Розово и синьо спомагат за отваряне на сърцата на Везните. Двата хладни, фини и леки цвята увеличават яснотата и баланса и отварят любящата личност на знака.

8. Скорпион - Черен

Кой е любимият цвят на всяка зодия (Част 1)

Всеки от зодиакалните знаци има своите си предпочитания. Едни са привърженици на по-слънчевите цветове, други обичат да носят ярки и на...

Черният цвят, подходящ за мистериозния знак Скорпион, засилва интензивността и любознателността на знака. Тъмнината позволява и насърчава знака винаги да гледа по-дълбоко през повърхността на това, което виждат другите.

9. Стрелец - лилав

Лилавото е цветът на осъзнаването и духовността, както и на представите за изобилие. Знакът, когато е изложен на цвета, ще бъде по-отворен за естествен късмет и позитив.

10. Козирог - кафяв и сив

И двата цвята помагат за растежа и практичността на живота на Козирог. Те засилват силата на  увереността и традиционализма.

Кои цветове ни карат да се усмихваме?

Багрите, които ни заобикалят, могат да повлияят на настроението ни и начина, по който се чувстваме. Черното например може да ни потисне...

11. Водолей - син

Водолей, воден знак, процъфтява в синия цвят. Той не само създава баланс, а цветът е създаден, за да създаде пространство за плавен и свободен набор от идеи.

12. Риби - светло зелено

Цветът светло зелен за Риби означава пространство, обновяване, насърчение и изцеление. Ако някоя Риба е някога е "извън пътя", точно светло зеления цвят ще донесе промяната и ще резонира добре с този зодиакален знак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com