Кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак

1588
Кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак
Снимка: iStock

Зодиите влияят на голяма част от чертите на характера ни, в това число и предпочитанията ни към определен вид спорт. Ако искате да разнообразите ежедневието си и да се отдадете на нови занимания, вижте кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак. 

Овен

Овните са много енергични и активни личности и като цяло всеки спорт, в който има капитан, е подходящ за тях заради лидерската им натура. Както и спортове като фехтовка, гребане, тенис, борба, бокс, атлетика, вдигане на тежести – представителите на тази зодия са атлетични и биха се справили с всякакъв вид спорт. 

Телец

Силови тренировки, танци, гребане, гимнастика – всеки спорт, свързан с издръжливост и методична работа ще стане техен любимец. 

Близнаци

Близнаците могат едновременно да са пъргави физически и да включат логическото си мислене в това. За тях подходящи от отборните спортове са футбол, хокей, баскетбол и волейбол, а отделно могат да се състезават в тениса или шаха.

Рак

Раците обичат и духовното развитие и предпочитат в добавка към спорта да получават такова. Затова често наблягат на йогата, пилатеса и стречинга. Също така представителите на тази зодия обичат всички водни спортове.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и за да изпъкнат залагат на спортове като художествена гимнастика, танци, фигурно пързаляне, които са и изключително нежни и красиви. Така определено обират погледите. Ако пък решат да играят в отбор предпочитат футбол или баскетбол.

Дева

Представителите на тази зодия също предпочитат духовното израстване, затова наблягат на йога и пилатес.

Везни

Танци, фигурно пързаляне, йога, гимнастика, плуване – спортове с финес и красота са най-подходящи за Везните, тъй като те са изтънчени ценители.

Скорпион

Най-щастливи са, когато успеят да преборят трудностите, затова им препоръчваме да опитат спортове като хокей и акробатика, също и различни видове бойни изкуства. Последните определено ще се харесат на Скорпионите.

Стрелец

Стрелците пък залагат на по-елитни спортове като конни надбягвания, ски, аеробика и обичат да прекарват време във фитнеса. Те не могат да се съсредоточат само върху един спорт, обичат разнообразието и имат енергия за всичко, с което се захванат. 

Козирог

Упоритостта им ги подтиква към по-сериозни спортове, свързани с много издръжливост и тежести – силови тренировки, скално катерене и ски спортове. 

Водолей

Водолеите имат доста разнообразни предпочитания относно спортовете и се справят с доста от тях. Най-подходящи са алпинизъм, парашутизъм, колоездене, ски скокове, водни ски и т.н.

Риби

Рибите предпочитат по-нестандартното и залагат на спортни изкуства като ветроходство, кърлинг, гребане. Харесват и фигурното пързаляне, футбола и тениса. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com