Коя е перфектната сродна душа за всяка зодия

27441
Коя е перфектната сродна душа за всяка зодия
Снимка: iStock

Коя е перфектната сродна душа за всяка зодия:

Кой подхожда на Овен?

Сродни души: Водолей, Стрелец, Лъв, Близнаци

Овенът има доста сродни души в хороскопа. Това е така, защото тази зодия притежава вроден магнетизъм. Да, той обича да контролира другите и да се състезава на всяка крачка, но обикновено е много мил, което му печели общо съчувствие. Когато Овенът пристигне на партито, забавлението тепърва започва. В ситуация, в която той е водещ на събитието, всеки иска да влезе в списъка с покани. Няма много астрологични знаци, с които един Овен не е съвместим. Освен ако не става въпрос за друг Овен – светът може да се окаже твърде малък за тях двамата. Сблъсъкът в този случай е неизбежен. Никой от двамата няма да иска да се откаже, като настоява за аргументите си.

Кой подхожда на Телец?

Сродни души: Дева и Риби

Телците отричат ​​другите със своя инат. Всъщност тази зодия е просто пълна с решителност. Те изпълняват задачите си стриктно, като им отделя цялото си внимание, благодарение на което бързо постига успех. Тази черта го свързва астрологически с Дева и Риби, които имат еднакво силна личност. Девата, подобно на Телец, е трудолюбива и носи чувство за мисия. Рибите са мечтатели, които не виждат пречки за изпълнение на желанията си. Когато някой от тези три героя се сдвои, те ще създадат невероятна връзка или сътрудничество.

Кой е подходящ за Близнаци?

Сродни души: Водолей и Везни

Докато двойната личност на Близнаци може да изглежда обезсърчителна, тази зодия в една връзка е сладка и бързо се привързва. Най-добре му е в компанията на Водолей или Везни, които се хранят с любовно внимание. Тези три зодиакални знака обичат да бъдат третирани така, сякаш никой друг не съществува. Ако някой от тях се сдвои, и двете страни ще допринесат еднакво за връзката, така че винаги да бъдат изпълнени. Близнаците няма да се отегчават с други Близнаци - те винаги ще намерят общ език с тях и ще решат всеки проблем в отношенията си.

Кой върви с Рака?

Сродни души: Скорпион и Риби

Ракът по своята същност е свръхчувствителен и ревнив. Астрологията диктува, че Скорпион и Риби са най-подходящи за неговия характер. Хората под тези знаци са много внимателни. Обръщат внимание и на най-малките детайли и знаят как да разсеят ревността на партньора си или да им дадат достатъчно любов, че никога да не помислят за изневяра. Освен това, Рибите са много романтични, което е равно на Рака в това отношение. Никога няма да се наситят на сладки думи и да прекарат дълги часове в леглото.

Кой подхожда на Лъв?

Сродни души: Стрелец, Везни, Близнаци, Овен

Лъвовете са взискателни, когато става въпрос за любов. Този знак на зодиака има много чувства, които е готов да прехвърли на другите, ако в замяна е обожаван и третиран като член на кралското семейство. Стрелец, Везни и Близнаци боготворят Лъв, така че нямат проблем с това. Овните са малко по-трудни за пречупване. Това, което кара да блести между него и небесния крал на джунглата, са предизвикателствата, които те си поставят. И двамата се подхранват един друг с енергия за цял живот и създават страстен романс.

Кой подхожда на Дева?

Сродни души: Телец и Козирог

Тъй като Девата е земен знак, тя се разбира най-добре с Телец и Козирог, които са от едно семейство. Те не само се допълват чудесно, но и споделят практически подход към всичко, което животът може да предложи. Въпреки че комбинацията от тези знаци може да изглежда непривлекателна, тя може да доведе до връзка, която безпроблемно продължава десетилетия. Това космическо прилягане винаги се превръща в дълбока привързаност. Връзката между земните белези е също толкова изненадваща (и положителна), колкото комбинацията от фъстъчено масло и сладко.

Изненадите на съдбата за зодиакалните знаци през пролетта

Във всеки нов сезон много хора се опитват да си поставят определени цели. Но всичко зависи от съдбата и какви изненади ще подготви тя. ...

Кой подхожда на Везни?

Сродни души: Стрелец, Водолей, Лъв

Спокойните и балансирани Везни са най-добре изпълнени по отношение на знаци, които никога не са изоставени от оптимизъм. Той лесно се влюбва във Водолея, създавайки гладка, хармонична връзка с него. Лъва ще усложни малко любовния й живот, но с него ще създаде добри отношения, базирани на много противоположности. Както знаете, те винаги се привличат един друг. Връзката между Везни и Стрелец е гореща смесица, пълна със страст, която никога няма да стане скучна и за двете страни. Както при другите Везни - ще бъде любов като от романтични комедии.

Кой е подходящ за Скорпион?

Сродни души: Скорпиони и Риби

Скорпион и Риби заедно ще образуват най-добрата двойка в звездната система. Това ще бъде любовна връзка с щастлив сценарий. И двата знака имат дълбочина, вродена мъдрост и глава, пълна с идеи. Те са безстрашни в своята преданост към тези, които обичат, и искат да бъдат с някой, който също ще ги постави на пиедестал. От своя страна Скорпионът, съчетан със Скорпион, ще се храни с любовта към мистерията, заедно ще решават проблеми и ще се стремят към истина и справедливост.

Какъв човек е идеалната ни сродна душа според зодията

Сродната душа е човекът, когото търсим цял живот и се стремим да открием, докато може да се окаже, че той винаги е бил покрай нас. Астр...

Кой подхожда на Стрелец?

Сродни души: Водолей, Везни, Лъв, Овен

Стрелецът се отегчава лесно, толкова повече от другите герои се интересува от пикантността в леглото и добрата атмосфера в отношенията. Неговите качества са силно желани от Водолей, Везни, Овен и Лъв. Този последен знак върви ръка за ръка със Стрелец – астрологичният крал на джунглата и ловецът на сърца веднага стават приятели. Имат сходен нрав и обичат да блестят заедно в компания. Водолей и Везни винаги са готови за приключения и това са най-големият специалитет на Стрелеца. За Овен Стрелецът ще бъде като преминаване през торнадо – тази връзка ще научи и двете страни на много.

Кой подхожда на Козирог?

Сродни души: Риби, Скорпион, Дева, Телец

Риби, Скорпион, Дева и Телец могат да „да стигнат до същността“ веднага, както очаква Козирогът. Тази зодия не обича да губи време, както на другите, така и на своето. Склонен е към голям песимизъм, така че щастливият Лъв или Стрелец бързо ще избяга от него. Само хората, родени под горните знаци, ще имат желание да се включат, защото самите те обичат да са прави и да спазват правилата. Връзката с тях ще бъде дълга, щастлива и трайна - той няма да бъде в неизгодно положение на съдбата.

Най-редкият и най-често срещаният зодиакален знак

Всяка зодия се отличава от другите по своите силни и слаби страни, характер и мироглед. Представителите на различните зодиакални знаци ...

Кой подхожда на Водолей?

Сродни души: Везни и Близнаци

Водолей, Везни и Близнаци са трите знака, които най-много ценят свободата и независимостта. Често имат нужда от пространство или прекарване на време сами, което може да обиди останалата част от зодиакалното семейство. Връзката на ексцентричен Водолей не е да прекарвате всеки свободен момент със своята сродна душа. Това е по-скоро връзка, в която една двойка си позволява да пътува сама или дори да спи в отделни стаи. Не защото не изпитва привързаност към себе си, а към собствения си комфорт и свобода. Ако един Водолей има късмета да се влюби във Везни или Близнаци, това ще бъде любов за цял живот.

Кой върви с Риби?

Сродни души: Скорпион и Рак

Рибите трябва да са с други водни знаци. Те ще създадат хармонична и дълготрайна връзка със Скорпион и Рак. Най-добре се разбират с хора, управлявани от една и съща стихия. Между другото, това са признаци с труден характер, но Рибите не се страхуват от предизвикателства. Емоционалността на Скорпион и Рак прави връзката наситена с обич, а партньорите стават много близки един до друг. Комбинацията от тези водни знаци гарантира успех в живота, до който ще стигнете заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com