Коледно парти, колега, целувка, секс... връзка?

30810
Коледно парти, колега, целувка, секс... връзка?

Наближава декември и коледният дух започва да завладява нашите сърца, домове и дори офисите, в които работим. Оказва се, че служебното коледно парти може да се окаже предопределящо за отношенията ни с колегите през новата година.

Целувка на коледно парти в офиса прераства в истинска любов за 20% от британците, показва проучване, цитирано от в. "Дейли Мейл".

Една трета от офис служителите признали, че са целували колега или колежка на ежегодното коледно парти, показва изследването. Изненадващо само един на всеки 20 от участниците, които са се целунали с колега или колежка, съжаляват след това, а 20% споделили, че са започнали връзка с човека, когото са целунали.

Една трета от офис служителите не приемали целувката много сериозно, а един на всеки седем никога повече не я споменавал. Изследването е осъществено сред 2175 души от най-големия британски сайт за продажба на секс играчки Lovehoney.

Сезонът на офис партитата на Острова по традиция започва този уикенд, месец преди Коледа, предаде БГНЕС. Сайтът искал да изследва колко секс правят хората по Коледа и Нова година и дали всички тези празненства не ни карат да правим неща, за които после съжаляваме.

60 на сто от анкетираните двойки заявили, че правят секс на Бъдни вечер, а 58% - в навечерието на Нова година. Само 47% от участниците в изследването споделили, че биха правили секс на Коледа или във втория ден от коледните празници, като 41% заявили, че прекаляването със секса би убило страстта им.

Изследването показало още, че коледните партита в офиса могат да разпалят страсти сред колегите. Около 31% от анкетираните заявили, че са целували колега или колежка на коледно парти. Само 6% споделили, че изпитвали неудобство след това, 29% изобщо не съжалявали, 32% не отдавали особено значение, 14% никога не го споменавали отново, а 19% заявили, че целувката станала прелюдия към връзка.

Двойките правели най-много секс през август, следван от юли, а зимните месеци били признати като предполагащи най-малко секс, въпреки че над половината от участниците в изследването заявили, че сексуалният им живот не се влияе от сезоните. Колкото до подаръците - бельото е признато за най-популярния секси коледен подарък, посочен от 57% от двойките. 54% от хората са връщали коледни подаръци от партньора си, но в повечето случаи причината е, че не работели.

22% от анкетираните заявили, че никога не биха върнали подарък, защото не искат да обидят партньора или партньорката си.

Редактор: Калина Здравкова

Най-добрата поза за правене на бебе

Коя е най-добрата поза за забременяване? Въпреки многобройните спекулации на тази тема, до ден-днешен нямаше изследване, което да даде...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно