Колко късметлийска е твоята зодия?

18220
Колко късметлийска е твоята зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че някои хора са родени под щастлива звезда и късметът е винаги на тяхна страна. Оказва ли някакво влияние астрологичния знак върху късмета ни или си въобразяваме? Нека разберем...

Овен

Несъмнено рецептата за успеха е работа, работа и пак работа, но понякога това, от което имаме истинска нужда, е малко късмет, за да постигнем мечтите си. Овен е силна личност, а късметът е на тяхна страна. За тях не можем да кажем, че са родени под щастлива звезда, но със сигурност късмета е там, когато най-много имат нужда от него.

Телец

Вие не само, че не сте родени под щастлива звезда, но се славите и като най-големите каръци сред зодиака. Всъщност едва ли ви казваме нещо ново и отлично знаете за какво става дума. Въпреки това успявате да преминете през всички трудности, пред които ви изправя живота, и това е истинското доказателство, че не се нуждаете от късмет, за да постигнете целите си.

Близнаци

Определено късмета не е плътно с вас. Случва ви се да спечелите от някоя лотарийна игра, но в живота не се чувствате като истински късметлии. Като любознателни и интелигентни същества вие знаете, че късмета не е сред основните фактори за успех и дори без негова помощ ще стигнете до места, за които са нужни много повече неща от добро стечение на обстоятелствата.

Рак

Представителите на тази зодия са родени под щастлива звезда, но повечето от тях не го осъзнават. Тъй като водени от своята емоционалност и склонност да преувеличават, когато им се случи нещо лошо са способни да се самоопределят за "най-големите каръци". Истината обаче, е друга и Рак трябва да бъдат благодарни за случващото се в живота им и да знаят, че "някой" винаги бди над тях и ги пази!

Това са зодиите с най-много късмет до края на септември

Лъв

Лъвът рядко разчита на късмета и никога няма да си признае, когато извади такъв. Той е самоуверен и нахакан. Знае, че сами ковем съдбата си и единствено от нашите решения и действия зависи в каква посока ще поеме живота ни. Не вярва в ритуалите за късмет и никога няма да откъсне четирилистна детелина, ако по пътя му попадне такава. Просто, защото за него тя не е нищо повече от обикновено растение.

Дева

Сравнение с останалите зодии, то Дева се чувстват несправедливо пренебрегнати от късмета в живота си. Понякога с право, понякога не, но не забравяйте, че преминаването през всяка трудност е урок, който ни изпраща съдбата. В даден момент може да се окаже, че всъщност сте "имали късмет" да минете през трудния път към успеха за разлика от много други хора!

Везни

Везни винаги са настроени оптимистично към живота и именно това привлича късметът на тяхна страна. Енергията, която изпращаш към Вселената ти отвръща със същото и когато за пореден път се измъкнете невредими от кризисна ситуация, то не забравяйте, че не сте извадили "просто късмет". Винаги ще бъдеш късметлия, когато виждаш чашата винаги наполовина пълна.

Скорпион

Скорпион всъщност не са чак толкова големи каръци за колкото се смятат. Те винаги обръщат по-голямо внимание на негативните неща, които им се случват и не могат да оценят истински, когато нещо хубаво настъпи в живота им. Реалността е такава, че винаги, когато искате нещо го получавате и животът ви го предоставят по един или друг начин. Ако наистина късметът беше срещу вас, то дали винаги щяхте да имате "попътен вятър" в преследването на целите си?

Стрелец

Юпитер управлява представителите от тази зодия, а за нея се смята, че носи късмет и благоденствие. Но не бързайте да се успокоявате. Това, че сте родени под щастлива звезда съвсем не означава, че живота няма да ви изправи пред трудности и да ви постави в кризисни ситуации! Не разчитайте само на късмета си, защото понякога и той е безсилен!

6 зодии с късмет във всичко през СЕПТЕМВРИ

Козирог

Смятани за лидер в зодиака, Козирог се справят с всяка трудност през житейския си път. Те преодоляват проблемите със завидна лекота. Разчитайки най-вече на своята трудоемкост и вяра в собствените умения. Съдбата обича смели и се намесва, когато е необходимо, за да им помогнат да стигнат до финала.

Водолей

На вас не ви върви в хазарта и лотарийните игри. Каквото и да правите, то няма шанс да преобърнете злощастния си късмет. Животът е несправедлив с тях в това отношение, но зодиакалния им знак предразполага към постигане на огромни успехи във всяко естество, без да се нуждаят от "побутване от Фортуна". Представите си какво щеше да бъде, ако тази зодия имаше поне малко късмет!

Риби

Риби не осъзнават какъв късмет имат. Те си живеят в един собствен свят, който е устроен по коренно различен начин сравнение с реалността. Свръхчувствителни са и имат склонност към депресия, когато дори при най-лекото сътресение в живота им. Драматизират излишно и не могат да оценят, че всъщност са ръководени от Юпитер и Нептун, които ще осеят докрай пътя им с късмет и щастие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com