Колко ще ви струва пътуване до ДУБАЙ?

12747
Колко ще ви струва пътуване до ДУБАЙ?
Снимка: iStock

Обмисляте пътуване до Дубай? Не бихте ли искали да научите колко ще ви струва пътуването до тази екзотична дестинация? Така ще можете да планирате правилно пътуването си, което включва всички най-добри забележителности, икономичен престой и лесен транспорт. Дубай е прекрасен град, но съществува погрешно схващане, че почивката там е непосилно скъпа, затова много хора избягват да ходят там. Но истината е, че Дубай е доста достъпен, ако знаете правилната информация. ЕТО ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ:

Някои неща, които може да видите само в Дубай

КОЛКО СТРУВА САМОЛЕТНИЯТ БИЛЕТ ЗА ДУБАЙ?

Цените на самолетните билети ще играят огромна роля за правило разпределение на разходите за пътуване до Дубай. Разбира се, сигурно се досещате, че цените на самолетните билети непрекъснато варират. В пиковия сезон цената на самолетните билети може да достигне 800 лева или дори повече. Датите през уикендите също са различни. Ако пътувате до Дубай извън пиковия сезон, цените на билетите могат да бъдат от 400 до 500 лева. Така че планирайте добре датите си и запазете билети възможно най-рано, тъй като самолетните билети ще бъдат един от най-важните разходи.

Колко струва да посетите ДУБАЙ

КОЛКО СТРУВА ЕДНО НАСТАНЯВАНЕ В ДУБАЙ?

Дубай е градът на хотелите. Всеки световноизвестен хотелски франчайз разполага с хотел или курорт в Дубай на първокласно място. Престоят тук може да ви струва доста скъпо. Само една нощувка в един от най-добрите хотели в Дубай ще ви струва от 500 до 800 лева. Но това са по-луксозните хотели. Средно луксозните хотели, които все пак са доста хубави, ще ви струват от 300 до 500 лева, а хотелите от среден клас с добри стаи и удобства ще ви струват от 150 до 300 лева. Най-евтините хотели ще ви струват около 100-150 лева. Така че, изберете хотел според нуждите си от престой. Не забравяйте, че когато пътувате, ще бъдете предимно навън през деня и дори ще се храните навън. Хотелската стая ще използвате предимно за душ, почивка и сън, освен ако не сте решили да посетите най-луксозните хотелите с всички нужди, които могат лесно да достигнат цена на нощувката от 30 000 лева нагоре.

Дубай се превърна в убежище за богати руснаци

КОЛКО СТРУВА ХРАНАТА В ДУБАЙ?

Дубай също е и рай на храната. Той има привилегията да бъде най-големият град в Близкия изток, в който има най-много ресторанти, ръководени от готвачи с най-високо отличие. Едно хранене в някой от тези хотели може да струва направо бомба - близо 500 дирхама. Но ако не искате да похарчите толкова много, можете да се насладите на най-различни кухни като италианска, френска, американска, които ще ви струват само 50-80 лева. Въпреки това в много ресторанти наистина можете да се насладите на евтини ястия, които са вкусни и с пълноценно съотношение цена-качество. Освен това хотелът, в който сте отседнали, вероятно също предлага закуска, така че можете да спестите пари там. Дубай е място, където можете да получите всяко ястие по ваш избор на цена, която ви устройва.

В Дубай построиха първата двуетажна сграда чрез 3D принтиране (ВИДЕО)

КОЛКО СТРУВА РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ДУБАЙ?

Това е цялата работа. Именно това е целта на вашата ваканция - забележителностите в Дубай. За тази цел трябва да съставите маршрут на нещата, които искате да направите и видите в Дубай, и след това да сравните този маршрут с най-добрите доставчици на туристически услуги. Най-близкият, който отговаря на вашия списък в рамките на определения бюджет, трябва да бъде вашият избор. Също така потърсете оферти и предложения, тъй като в интернет има много оферти като отстъпки и комбинирани туристически пакети. Така можете да спестите много. Не забравяйте да резервирате онлайн, тъй като е много по-евтино. Потърсете професионална, утвърдена туристическа агенция, тъй като тя ще може да отговори на вашите туристически нужди, да организира пътуването ви и да осигури всичко в рамките на вашия бюджет за пътуването до Дубай.

Дубай с по-строги мерки за туристи

Престанете да се чудите колко пари ви трябват, за да отидете до Дубай. Отделете малко време и планирайте добре. Дубай е чудесно място за всички бюджети. Ако разполагате с излишни пари, можете да отседнете в най-добрите хотели и да се храните в най-добрите ресторанти, но ако искате добра и бюджетна почивка, Дубай все още предлага много добри възможности, които ще ви гарантират приятно прекарване и една от най-добрите ваканции в живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com