Крехка женица мести товарни камиони от място

6510
Крехка женица мести товарни камиони от място

Във Великобритания откриха най-силната жена на страната. 31-годишната Катрин Бартлет, която носи дрехи размер 44 и тежи 54 килограма, е способна да вдига 160-килограмови предмети и да мести товарни камиони.

Катрин спортува само от три години, но вече е постигнала впечатляващи резултати. "Занимавам се с личен треньор пет пъти седмично по 12 часа", разказва тя. Заради спорта майката на две деца от Саутхемптън изоставила работата на фризьор, пише Daily Mail.

Тя се заинтересувала от силови видове спорт, като гледала състезания по телевизията. Решила да се заеме плътно с тях, след като отишла да ги гледа и на живо. Сега вече участва в състезания не само във Великобритания, но пътува и по европейски и световни първенства.

Вижте как 97-годишна жена тренира във фитнеса

Няма как тази 97-годишна жена да не ви накара да осъзнаете, че нямате никакво оправдание да не влезете във форма или да не водите здрав...

Спортистката признава, че най-сложната част в състезанията е местенето на камион от място. "За това е необходима решимост, освен това има проблеми с тренировките. Не всеки ден на двора ти се появява свободен камион", отбелязва тя.

Катрин признава, че ѝ се налага да съвместява тренировките с възпитанието на децата. Понякога ги взема със себе си в залата или на състезания. 12-годишната ѝ дъщеря също се увлякла по тренировките.

Някои я критикуват, че мускулеста жена не изглежда много привлекателно. Но по думите ѝ това не я огорчава, а напротив – кара я да тренира още по-упорито. Катрин отбелязва, че не се ограничава в храненето. "Каквото ми се иска, това ям, а на следващия ден тренирам повече", пояснява тя.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно