Купете си душата на Матю Макконъхи онлайн

31467
Купете си душата на Матю Макконъхи онлайн

 

Всеки човек, който разполага с 15 долара и достъп до интернет, може да си купи душата на носителя на нагрда Оскар Матю Макконъхи, като към тях добави и 5 долара за доставка, пише агенция ЮПИ.

Душата на американския актьор се предлага в мрежата от фирмата SoulRUs, включена в интернет битака Etsy shops. Онлайн магазинът е специализиран в продажбата на души на знаменитости. Все още могат да се закупят флакончетата с тези на рапъра Дрейк и на Макконъхи, но като "топли хлебчета" вече се разпродадоха опаковките с Джъстин Бийбър, Райън Гослинг, Дженифър Лорънс и много други.

Матю Макконъхи и Кейт Бланшет грабнаха "Оскар", "12 години робство" е филм №1

Матю Макконъхи и Кейт Бланшет грабнаха "Оскар" за най-добра мъжка и женска роля на бляскава церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис, ...

Собственичка на интересното място в мрежата е Моли Гейтс, наречена още Щастливата изкормвачка на души, пише БТА. Тя с радост предлага на феновете незабравимите си сувенири: "Каквото и да си мислите, моето хоби е да изкормвам души. Правя го много добре, споделя предприемчивата дама от гр. Минеаполис. Тя допълня: "Всяка душа поставям във флакон, за да я запазя свежа. Но за да не е опасна за вас и за близките ви, опаковката не трябва да се отпушва".

Гейтс се научила да измъква душите на препарирани животни още от детството си. След това се специализирала и с хора. Изкормвачката сподели, че продала душата на Бийбър на половин цена, защото искала да освободи дома си от нея колкото се може по-бързо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com