Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 1)

24563
Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 1)
Снимка: iStock/Guliver

В какво намира щастието всяка една от 12-те зодии и как може да направи така, че да достигне това, за което си мечтае? Ще ви дадем отговора къде е ключът към щастието на всяка една от зодиите.

Овен: Овните намират щастие в успеха – точно този, който ги извисява над всички други и доказва, че са способни на много работа, много безсънни нощи и тежки дни. Въпреки това за тях е важно да докажат, че могат всичко и че успехът им е в кърпа вързан, когато работят усърдно за него. Обичат да стоят на всички и всичко, да са на най-високото стъпалце в живота.  

3 зодии, които обичат да тормозят другите и не им пука

Някои зодии толкова обичат да нараняват другите, че това им се превръща в навик. Непрекъснато сме заобиколени от хора, които създават п...

Телец: Щастието за Телците е в хубавата храна. Шегуваме се! Това е само черешката на тортата, наречена живот. Истинското щастие за Телците е в семейството. Цял живот мечтата им е да имат голямо и щастливо семейство, да се радват на семейния уют и да нямат нужда от нищо повече, за да са щастливи. Телците са най-семейната зодия и това ги прави истински щастливи и доволни от живота.   

Близнаци: За Близнаците щастието е в много неща, но най-вече в хубавите и лъскави предмети, подаръците и жестовете, които другите правят за тях. Те обичат да бъдат глезени, някой да се грижи за тях, да ги изненадва и какво ли още не. За Близнаците щастието е в това!  

Рак: Раците намират щастието в най-различни неща, но най-вече в собствените си успехи, възможности и начинът, по който гледат на света. Щастливи са, когато са в хармония със себе си и в това няма нищо лошо. Напротив, Раците добре осъзнават, че човек първо трябва да е щастлив със себе си, за да може да е щастлив с някой друг.  

Лъв: Представителите на тази зодия намират щастието в приятелите си. Те обичат големите и шумни компании, обичат да се събират с приятели и това е много важно за тях. Биха направили всичко за близките си хора така, както те биха сторили същото за тях. Приятелството е в основата на щастието, всеки Лъв ще ви каже това.  

Март готви кардинални промени за 5 зодиакални знака

Първият ден на промяна е 3 март. Секстилът на Венера с Уран могат да освежат любовния ви живот. Но при условие, че вие сами трябва да п...

Дева: Девите намират щастието в успехите, изкуството и всичко, свързано с развитието им. Много си мечтаят един ден всички да знаят името им в областта, в която искат да се развиват. Ще бъдат истински щастливи, когато надминат себе си по успехи и целият свят научи кои са!    

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com