Лечителят Борис Николов ни остави тайна рецепта, която използваше бай Тошо

27985
Лечителят Борис Николов ни остави тайна рецепта, която използваше бай Тошо
Снимка: Forest&Kim Starr / Creative Commons

Един от изявените народни лечители е Борис Николов, който навремето споделял своите рецепти единствено с Тодор Живков. Преди да почине, лечителят споделил рецепта, с която здравето на сърцето е гарантирано. Преди време от неговите съвети се е възползва и Тодор Живков, който бил в отлично здраве именно заради тях.

Борис Николов (1922-2009) е роден в град Петрич. Около 16-17-годишна възраст боледува от хемороиди, после дизентерия и отслабва драстично за две седмици – с 14 килограма. Вследствие на това получава възпаление на краката, което го принуждава да прекъсне образованието си за година. От една стара лечителка той научава за чудодейна рецепта с билката бабини зъби. Именно благодарение на нея лечителят се справя със своите здравословни проблеми.

През 1963 година Борис Николов беше череши на едно дърво, от което обаче пада и това наранява гърба му. Получава болки, страда и от подуване на глезените и коленене, бързо се уморява, има исхемична болест на сърцето, забравя много бързо. Това са признаци на Алцхаймер.

Когато бил на 53 години, се чувствал ужасно и имал усещането, че му остават не повече от 2 години живот. Тогава си спомнил за предишното си лечение и започнал да пие чай от билката бабини зъби. Започнал на уринира по-често, но болките в сърцето отминали. То започнало да бие равномерно. Подуването в коленете и глезените отшумяло. Почувствал се нормален за първи път от много време.

Точно тогава той решил да помогне да повече хора, препоръчвайки им тази билка. През 1976 той помага на свой колега да пребори хемороидите. След това започнал да помага на все повече хора да се излекуват от своите болежки като болни бъбреци, дископатия, висок холестерол, шипове и още куп такива. Така той се прочул като лечител. 

Прези 1983 година той се пенсионира, а на следващата година провежда експерименти с хранителна добавка, направена на основата на бабини зъби, върху зайци.

С течение на времето Борис Николов лекува все повече хора. Той ги приема в дома си. Броят на излекуваните пациенти стига 15 000 души. През 2007 година той издава книга, в която разкрива рецептата за отварата от бабини зъби. А ето каква е и самата тя.

В литър вода сложете 5 с.л. от билката бабини зъби и варете час, не повече. Течността ще се изпари с 300 грама. След това долейте вода, за да стане пак един литър. След това отварата се оставя за 24 часа, прецежда се, за да няма бодлички. Пие се по 3 с.л. три пъти на ден след хранене. Всеки следващ ден увеличавайте приема с една лъжица. На петия ден се приемат по 7 с.л. сутрин, обед и вечер, общо 21 с.л. Разбира се, преди това се консултирайте с личния си лекар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com