Любимата порода куче разкриват много неща за характера

19413
Любимата порода куче разкриват много неща за характера
Снимка: iStock

Обожаваме нашите най-добри приятели – кучетата, а в следващите редове положението е: кажи ми коя е любимата ти порода куче, за да ти кажа какъв си! Вижте връзката между характера на човек и породата кучета, която харесва най-много.

Немска овчарка – лоялни и трудолюбиви хора. Това е перфектният служител, който държи на отговорностите и задачите си и ги изпълнява съвестно. Дават всичко от себе си в начинанията, с които се захванат. Могат да намерят решение във всяка ситуация.

Пудел – хора с изтънчен стил, прекрасен вкус за мода. Обичат красивите неща и личния комфорт. Гледат обективно на нещата и могат да се оправят във всяка ситуация.

Бостън териер – честни до мозъка на костите си! Това привлича хората около тях. Много добри, много искрени, обичат да помагат, прощават, дори когато са били тежко наранени. Виждат доброто у всеки и са готови да дават втори шансове за трети път.

Боксер – те са реалисти и оптимисти. Виждат голямата картина на живота и дори нещата да не вървят както им се иска, знаят, че и това ще мине. Има способността да разсейват хората от лошите мисли и това е прекрасна тяхна черта от характера. Те са хора-слънца!

Чихуахуа – не оставате незабелязани където и да отидете. Умеете да бъдете лидер, хората се вслушват във вас и ви следват, защото така смятат за редно. Не оставате никой, който ви е наранил, да се измъкне безнаказано. Отстоявате принципите си и личните си граници.

Доберман – до себе си допускат само хората, преминали изпитанията на времето, само най-близките. Говорят премерено, никога не казват нищо излишно. Преливат от интелект и мъдрост, заради което често им искат съвети. Изключително умни и добри хора.

Голдън ретривър – бляскави, точно като и представителите на породата. Умеят да бъдат забелязвани и им харесва. Комуникативни личности, които умеят да работят и действат в екип. Щедри, с големи сърца, топли и любвеобилни.

Бигъл – това са изключително позитивни и весели личности в прекрасно чувство за хумор. Те могат да ви развеселят и в най-лошия ви ден. Отнасят се с внимание към близките си и с любопитство към света. Обичат да учат нови неща, да посещават нови места. Понякога това им докарва главоболия, но те са свикнали и бързо се възстановяват.

Немски дог – под строгата им външност се крие истинска душа-човек. Компанията им е радост за всеки, който се домогне до нея. Обичат да се грижат за хората около себе си, добри и отзивчиви.

Хъски – никак не обичат да чакат и предпочитат да свършат нещата си сами, вместо да разчитат на другите. Не се страхуват да поемат инициативата, да организират нещата. Добри лидери, които хората следват. Амбициозни хора, които заразяват със своята упоритост всички наоколо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com