Магическо новолуние през февруари 2023 г.: Време за важни ритуали за получаване на мощна енергия

27281
Магическо новолуние през февруари 2023 г.: Време за важни ритуали за получаване на мощна енергия
Снимка: Pexels

Последното зимно новолуние, което се очаква на 20 февруари 2023 г., ще има голяма магическа сила и може да окаже забележимо въздействие върху хората. Всеки, който би желал да я насочи в положителна посока, може да използва енергията на луната, като извърши няколко важни ритуала на този ден.

Тази фаза на Луната се счита за неблагоприятна, по това време възприятието на хората за света около тях може да се влоши, да възникнат неоснователни съмнения и тревоги и да нарасне чувството за несигурност. Често хората през това време биват обзети от лоши чувства, но не са в състояние да предприемат конкретни действия, а могат само пасивно да наблюдават.

Какво да правим при новолуние, за да се сбъдне желанието ни?

Ритуал за сбъдване на желания

За да привлечете късмет в деня на новолунието, трябва предварително да почистите къщата, да изхвърлите всички ненужни, стари, износени неща - по този начин ще разчистите енергийното си пространство и ще освободите място за късмет. А в полунощ можете да изпълните стар ритуал.

Напишете списък с желания, застанете до прозореца в полунощ, така че да сте огряни от лунната светлина и, затваряйки очи, повторете тези желания, като визуализирате как се изпълняват. След това сложете ръцете си на листа, кажете: „Така да бъде!“ и го скрийте. Всеки месец в нощта на новолунието вадете листа и си представете желанията си, докато започнат да се сбъдват. Не забравяйте да благодарите на Вселената за тяхното изпълнение.

Ритуал за привличане на пари

В деня на новолунието е много ефективен ритуала за привличане на богатство. Нужна ви е свещ от църквата.

През нощта, когато новата луна се покаже извън прозореца, застанете до прозореца, запалете свещ и прошепнете молитва. След това оставете свещта сама да загасне, увийте останалото парче от свещта в парче памучен плат и го сложете в портмонето си.

Така ще привличате парите като магнит, ако отново я вземете и повторите сюжета.

Магията на пълнолунието - мантри и ритуали за просперитет

Ритуал за здраве и благополучие

За да привлечете здраве и благополучие, в навечерието на новолунието трябва да преразгледате отношението си към живота, да се откажете от всички оплаквания, да простите на близките си за грешките им.

В нощта на новолунието вземете прозрачен съд, налейте в него чиста вода и поставете сребърен предмет във водата. Сложете съда на прозореца, така че да бъде осветен от новолунието.

Гледайки водата, прочетете молитва за здраве и благополучие девет пъти. Оставете чашата на прозореца до изпълването на Луната. След това повторете молитвата и изпийте водата.

Ритуал на любовта

За да привлечете любовта на новолунието, ще ви трябват три свещи от църквата, поставете ги на перваза на прозореца под формата на триъгълник и поставете някакъв предмет в центъра, който символизира вашето желание.

В полунощ запалете свещите, погледнете този предмет за няколко минути, след което помолете Вселената да ви изпрати щастие, любов и просперитет. Загасете свещите, поставете омагьосания предмет под възглавницата и го оставете да лежи там три нощи. След това го носете със себе си в чантата или портфейла си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com